Netflix 81 tllik paket alınır mı? ?

Hayır vpnle girmedim normal girdim.Bana inandırıcı gelmedi bunun 17 TL olması güvenilir olduğunu bilsem anında çekerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen ama,ya 8 euro çekerse öhm
Siz Netflix'in kendi sitesinden alın, en sağlıklısı o.

Güvenilir diyorum ya dostum görme problemin mi var? Bu satıcıdan 5 aydır alıyorum. Hesabı ve içinden bir profili veriyor sana özel şifren var. Gayet iyi bir kere bile kapanma sorunum olmadı.
haa 2-3 kişi kullanıyorsa,normal o zaman.Alırımda tek kişilik almam daha mantıklı değilmi 480p temel paket ? internetim max 480p destekler

Siz Netflix'in kendi sitesinden alın, en sağlıklısı o.
bencede 5-10 lira koyup kendi sitesinden temel paket alcam kendime özel risk yok şüphe yok

haa 2-3 kişi kullanıyorsa,normal o zaman.Alırımda tek kişilik almam daha mantıklı değilmi 480p temel paket ? internetim max 480p destekler

bencede 5-10 lira koyup kendi sitesinden temel paket alcam kendime özel risk yok şüphe yok
En iyisi o zaten. Site işini çözebildiniz mi?

Attığın yerdeki yorumlara da baktım herkes olumlu dönüş yapmış bence gidip 60 70 t vermektense aylık 17 TL ye mis gibi 4k netflixe sahip oluyorsunuz
Kendim alıyorum dediğim gibi gayet güvenilir hiç sorunda yaşamadım mis gibi.

Kendim alıyorum dediğim gibi gayet güvenilir hiç sorunda yaşamadım mis gibi.
siz attığınızı alırım o zaman.Hocam bunu durdurmak gibi bir şey varmı ? Sadece hafta sonları müsait oluyomda

siz attığınızı alırım o zaman.Hocam bunu durdurmak gibi bir şey varmı ? Sadece hafta sonları müsait oluyomda
1 ay kullanım hakkı var hocam bir de ödeme olayı çıkıyor 1.5 ay falan kullanılıyor :D

Hocam en yüksek paket 55 TL. Nasıl 81 TL vereceksin o.O2

konumda sıkıntı var netfilikş en ucuz olduğu yerlerden biri tr 27 41 54 tllik paketler var olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,518
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri