TWD Türkçe çevirilmesine rağmen halen Netflix'e gelmedi. Belki diğer ülkelerde de gelmemiştir bilemem, fakat bu bölümler yayınlandı ve Netflix de yok. Böyle durumlar da olabiliyor. Ayrıyeten çok fazla boş filme rastladım. Tabi bunlar yanında güzel olanları da var.Ben televizyonun yüzüne bakmayan birisiyim ama malum pandemi yüzünden evde kala kala canım aşırı sıkılmaya başladı ben de dizi veya film izlemeyi düşünüyorum. Netflix'de izlemeye değer diziler var mı ? Alınır mı ? Breaking Bad ve The Witcher var mı Netflix'de ? Son olarak hangi paketi seçmeliyim ?
Her şey var bi Joker yok.@cemtastan2301,
İstediğim her içerik var, çok zengin, istediğim gibi tek tıklama ile Türkçe dublaj ya da orijinal hâlini seçebiliyorum.
Netflix tarafından yapılan çok az hatalı, Türkçe altyazı ya da İngilizce altyazıları tek tıkla istediğim gibi değiştirebiliyorum.
Bitrate kalitesi ve fazlalığı sebebiyle diğer sitelerin 1080p görüntüsünden çok daha kaliteli bir görüntü alabiliyorum, harika.
İnternet hızından bağımsız korsan sitelerde videolar hep donar, Netflix'te bu sorun yok, sıfır donma ve sıfır reklam bir deneyim.
Tüm bunları Tosla veya Papara ile de yarı fiyatına alabiliyorsunuz. 41 TL pakete 20.5 TL ödüyorum, her türlü parasına değecektir.
İstediğiniz içerikler ise bulunuyor. The Witcher, direkt Netflix dizisi zaten. Aylardır kullanıyorum, size de öneririm, pişman etmez.
ben işimi malum sitelerden hallediyorum daha film izlemeye para vericek lüksde değilim ve bu fiyatıda vermezdim zatenBen televizyonun yüzüne bakmayan birisiyim ama malum pandemi yüzünden evde kala kala canım aşırı sıkılmaya başladı ben de dizi veya film izlemeyi düşünüyorum. Netflix'de izlemeye değer diziler var mı ? Alınır mı ? Breaking Bad ve The Witcher var mı Netflix'de ? Son olarak hangi paketi seçmeliyim ?
izlenir ben o paketteyim sıkıntı yok1 tane televizyondan izleyeceğiz de, ilk pakette 480P yazıyor yani öyle de izlenmez diye düşünüyorum.
Öyle demeyin ben uğraşıyorum şu anda Dizi Pal de reklam çıkıyor onu geçiyorum kalite zaten 240p onu da geçtim bazen donuyor ve video ilerlemiyor sayfayı yenilememiz gerekiyor ve yenileyince reklam geçiyorsun tekrardan her bölüm için reklam veriyor sürekli (Dizi için konuşuyorum)dizi pal den izle netflix blu tv exxen var ne uğraşıyorsun para verip