louis bloom
80+ Silver
Başlıkta da dediğim gibi neden netflixde birçok dizi/film yok hangi filmi izlemek istesem netflixde olmuyor full googledan izliyorum
Mesela hangi dizi hocam?Başlıkta da dediğim gibi neden netflixde birçok dizi/film yok hangi filmi izlemek istesem netflixde olmuyor full googledan izliyorum
Her dizi ya da film bulunmaz anlaşması olan programlar yayınlanır eğer beğendiğiniz filmleri veya dizileri bulamıyor ve googledan izliyorsanız bence para vermeye gerek yokBaşlıkta da dediğim gibi neden netflixde birçok dizi/film yok hangi filmi izlemek istesem netflixde olmuyor full googledan izliyorum
Yayın haklarını almak o kadar kolay mı sanıyorsunBaşlıkta da dediğim gibi neden netflixde birçok dizi/film yok hangi filmi izlemek istesem netflixde olmuyor full googledan izliyorum
Disney filmleri zaten yok.Başlıkta da dediğim gibi neden netflixde birçok dizi/film yok hangi filmi izlemek istesem netflixde olmuyor full googledan izliyorum
dizi yönünden değilde prisoners gece vurgunu driver taxi driver american psycho gibiMesela hangi dizi hocam?
Netflix'te var, Netflix Türkiye'de yok. Diğer ülkelerde var çoğu.Başlıkta da dediğim gibi neden netflixde birçok dizi/film yok hangi filmi izlemek istesem netflixde olmuyor full googledan izliyorum