Neler Yeni

Netflix hesabıma ortak arıyorum

kubii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kubilay Yaman
Netflix hesabımı özel paket yapacağım . 4 kişi aynı anda girebiliyor ultra hd görüntü özelliği vs . zaten biliyorsunuzdur ortak arıyorum . 54,99 tek kişi zor oluyor . Şuan 2 kişiyiz 2 kişi daha arıyoruz. En az 3 ay duracak aylık 15 ten 45 tl . İsteyen arkadaşlar yazsın.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Büyük ihtimalle dolandırıcılık. Hesap bugün açılmış ve bu ilk mesajı. Şuanda 2 kişi olduklarını yazmış fakat şuan hesapta 10 kişi bile olabilir. Herkesi bu şekilde kandırıp 15 TL alıyor olabilir. Hesaptaki diğer kişiler hesabı kaç kişinin beraber kullandığını bilemez.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
Netflix hesabımı özel paket yapacağım . 4 kişi aynı anda girebiliyor ultra hd görüntü özelliği vs . zaten biliyorsunuzdur ortak arıyorum . 54,99 tek kişi zor oluyor . Şuan 2 kişiyiz 2 kişi daha arıyoruz. En az 3 ay duracak aylık 15 ten 45 TL . İsteyen arkadaşlar yazsın.
ee 26 tlik verisonu al hatta papara ile al 13 ödersin

kubii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kubilay Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ortak aradığım için bugun açtım . netflix hesabım şuan standartta 2 kişiyiz kuzenle aynı anda 2 kişi izleyebilir . 4 e yukseltip aynı anda 4 kişi izleyebiliyor .2 kişi arıyorum. yine de isteyen arkadaşlar için iletişim için bilgi verebilirim .

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Netflix hesabımı özel paket yapacağım . 4 kişi aynı anda girebiliyor ultra hd görüntü özelliği vs . zaten biliyorsunuzdur ortak arıyorum . 54,99 tek kişi zor oluyor . Şuan 2 kişiyiz 2 kişi daha arıyoruz. En az 3 ay duracak aylık 15 ten 45 TL . İsteyen arkadaşlar yazsın.
max dolandırıcı

kubii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kubilay Yaman

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
papara alınca neden 13 oluyor açıklayabilir misin bir yöntem mi var ?
papara netflix exxen alımlarında %50 sini geri iade veriyor tosla kartındada veriyor
ama içinde önce 26 tl olması gerekiyor anında 26tl çekip sonra 13 tl geri veriyor

kubii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kubilay Yaman
papara netflix exxen alımlarında %50 sini geri iade veriyor tosla kartındada veriyor
ama içinde önce 26 TL olması gerekiyor anında 26tl çekip sonra 13 TL geri veriyor
şuan hesabımda ki kartı değiştirip eklesem olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama içinde önce 26 TL olması gerekiyor anında 26tl çekip sonra 13 TL geri veriyor
biraz araştırdım gerçekten de yüzde 50 indirimi varmış ."Netflix'e üye olmanın en ekonomik yolu Papara'dan geçiyor. Çünkü Papara, Netflix üyelik ücretlerinin yarısını karşılıyor ve her ay 15 TL'ye kadar kazanç elde etmeni sağlıyor." böyle bir yazı buldum resmi sitesinde ve ödeme yöntemi değişiyormuş . Verdiğin bilgi için teşekkür ederim ,iyi günler :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,149
Üyeler
163,950
Son üye
duduk
Top Bottom