netflix paket hakkında

Merhaba Arkadaşlar netflix en ucuz paketi temel paket 720p mi 1080p mi
1080 p tek kişilik ben 2 kişi kullanyorum ama şu şekilde diziyi indiriyorum wifi kapatıp izliyorum aynı anda 3 kişi bu şekilde kullanıyoruz yani gidipte boşuna 18 liralık paketin üstüne para vermeyin

1080 p tek kişilik ben 2 kişi kullanyorum ama şu şekilde diziyi indiriyorum wifi kapatıp izliyorum aynı anda 3 kişi bu şekilde kullanıyoruz yani gidipte boşuna 18 liralık paketin üstüne para vermeyin
hocam herkes 480p diyor

• Temel üyelik: 17,99 TL/ay - Tek cihaz, SD çözünürlük
  • Standart HD: 29,99 TL/ay - İki cihaz, HD çözünürlük
  • Özel Ultra HD: 41,99 TL/ay - 4 cihaz, Full ve Ultra HD çözünürlük

Yanlış Bilgilendirme
temel pakette 480P izleyebiliyorsunuz. Netflix'te izlediğiniz 480P görüntüler diğer sitelerde izlediğiniz 480P görüntülere göre daha kaliteli olacaktır.
Öyle bir şey yok dostum bütün paketler 1080p destekliyor internet hızına göre arada 720p gibi kalitelerde düşüyor ama ben hep 1080 p izledim yanlış bilgi verme !!

Arkadaşlar net hızım 100 mbs tek kişi için 30 tllik alımmı ?

Öyle bir şey yok dostum bütün paketler 1080p destekliyor internet hızına göre arada 720p gibi kalitelerde düşüyor ama ben hep 1080 p izledim yanlış bilgi verme !!
Çok yanlış bir bilgi.

admin bey rica etsem siz doğrusunu yazarmısınız sonra konu kilitle istersen reyiz
https://www.sporx.com/netflix-paket...aket: Aynı anda,kadar yayın izleme imkanı var. attım link kral dogruyu soyledim zaten ben
Post automatically merged:

• Temel üyelik: 17,99 TL/ay - Tek cihaz, SD çözünürlük
  • Standart HD: 29,99 TL/ay - İki cihaz, HD çözünürlük
  • Özel Ultra HD: 41,99 TL/ay - 4 cihaz, Full ve Ultra HD çözünürlük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,752
Üyeler
190,967
Son üye