Öneri Netflix üzerinden dizi film önerir misiniz? ?

Teen wolf bende başlamayı düşünüyorum ancak çok ergen dizisi olduğunu söylediler. Salvation da ilgimi çekti ekledim listeme teşekkürler.
Çok güzel bir dizi aşırı tavsiye ederim bu arada sonunda dizi boşlukta kalıyor yeni bir sezon için ayarlanmış gibi ama yeni sezon gelmiyeceği açıklandı üzdü baya beni.

Z nation , AWAY

Dizinin adını yanlış yazmışım 😅😅 Tribes Of Europa olucak son olarak Riverdale'e bakabilirsin Ablam ile başlamıştık o salınca bende saldım yarısında bir ara tekrar başlarım ama güzel bir dizi.

Dizinin adını yanlış yazmışım 😅😅 Tribes Of Europa olucak son olarak Riverdale'e bakabilirsin Ablam ile başlamıştık o salınca bende saldım yarısında bir ara tekrar başlarım ama güzel bir dizi.
Fark ettim :D riverdale listem de

Fark ettim :D riverdale listem de
The Walking Dead'e bak bir istersen yeni sezonları geliyordu en son 7. yada 8. Sezon başına kadar güzel gidiyor sonra bu iki sezondan birinin başında diziyi izleme zevkin kaçıyor biraz daha şans verirsen güzel devam ediyor son olarak The 100'ü kesin izle ❤❤🥰 netflixte 5 sezonu var son iki sezonunu korsan izlemiştim mükemmel bir şey hatta kitaplarını bile aldım 😅

20210609_114853.jpg

The Walking Dead'e bak bir istersen yeni sezonları geliyordu en son 7. yada 8. Sezon başına kadar güzel gidiyor sonra bu iki sezondan birinin başında diziyi izleme zevkin kaçıyor biraz daha şans verirsen güzel devam ediyor son olarak The 100'ü kesin izle ❤❤🥰 netflixte 5 sezonu var son iki sezonunu korsan izlemiştim mükemmel bir şey hatta kitaplarını bile aldım 😅

Alıntıyı görüntüle
The walking dead'i ilk çıktığı zamandan beri takip ediyordum fakat o 3.sezondan sonrası çıkınca bıraktım. Çünkü konusu artık zombilerden hayatta kalmaktan çıktı pek sarmamaya başladı sonra da bıraktım.

Sherlock İzledin Mi?
Peki Sen İzlediklerin İçinden Favorileri Önerir Misin?

Dracula izlemeni öneririm.

Sherlock İzledin Mi?
Peki Sen İzlediklerin İçinden Favorileri Önerir Misin?
İzledim önerin için teşekkürler. Herhangi bir favorim yok 2-3 tane çok beğendiğim diziler var Netflix de bunlardan bazıları friends ve breaking bad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dracula izlemeni öneririm.
O tarz konular aslında ilgimi çekmiyor ama bir göz gezdiririm teşekkürler tavsiyen için.

Black mirror

Geri