Neler Yeni

Netflix'de Naruto Var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Enes
netflix üyeliği alıcam çeşitli filmler ve dizilere başlamak için ama sanırım duyduğum söylentilere göre netflix türkiyede naruto yokmuş eğer varsa kaç bölüm netflixde yoksa da söyler misiniz tam bulamadım da

Erda Yıldırım

80+ Gold
netflix üyeliği alıcam çeşitli filmler ve dizilere başlamak için ama sanırım duyduğum söylentilere göre netflix türkiyede naruto yokmuş eğer varsa kaç bölüm netflixde yoksa da söyler misiniz tam bulamadım da
6. Naruto Shippuden: Film (2007) Naruto, Tüm dünyadaki en popüler anime serilerinden biri olan bağımsız filmlerinde güçlü bir sicile sahip değil. ... Bir saniye Shippuden film denir Naruto Filmi Shippuden: Tahvil, Netflix'te de mevcuttur internette yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6. Naruto Shippuden: Film (2007) Naruto, Tüm dünyadaki en popüler anime serilerinden biri olan bağımsız filmlerinde güçlü bir sicile sahip değil. ... Bir saniye Shippuden film denir Naruto Filmi Shippuden: Tahvil, Netflix'te de mevcuttur internette yazıyor
shippuden değilde o sanırım 2. siymiş ben ilk orjinal narutoyu bitirmek istiyorum ona sonra başlarım belki o tam olarak varmı

Emiracar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emir Acar
netflix türkiyede naruto yok ama vpn ile ülke değiştirirsen izleyebilirsin birde internetten izlemek bilgisayara bir şey yapmaz TürkAnime sitesini öneririm

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yoksa Türkanime'den izleyebilirsin.

Top Bottom