Emirkanyvs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,219
Selamün aleyküm herkese iyi geceler. Fazla korkunç film önermezseniz sevinirim. Diğer bütün kategoriler olur. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim fakat yokmuş dostum.netflixte var mı bilmiyorumda zindan adasını izlemediysen öneririm
Fırtına Anı, Bird Box 2 filmi de, Awake, Kar kardeşliği, DirilişTeşekkür ederim fakat yokmuş dostum.![]()
Teşekkür ettim dostum.Fırtına Anı, Bird Box 2 filmi de, Awake, Kar kardeşliği, Diriliş
Rica ederim. Diriliş filmi son günleri. İzlemeyi unutma. Çok iyidir.Teşekkür ettim dostum.
Geçenlerde izlemiştim Rüzgarı Dizginleyen Çocuk güzel bir filmdi tavsiye ederim.Selamün aleyküm herkese iyi geceler. Fazla korkunç film önermezseniz sevinirim. Diğer bütün kategoriler olur. Şimdiden teşekkürler.
İzlemiştim onu. Keşke unutsam da tekrar izlesem. Bu arada izlemeyen arkadaşlara tavsiyemizdir.Rica ederim. Diriliş filmi son günleri. İzlemeyi unutma. Çok iyidir.
Teşekkürler dostum.Geçenlerde izlemiştim Rüzgarı Dizginleyen Çocuk güzel bir filmdi tavsiye ederim.
Sanada teşekkürler dostum fakat dizi değilde film daha çok tercih ediyorum.Sex Education