Neler Yeni

NETGSM VDSL Nasıldır ? Kullanan var mı ?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
evet sorum başlıktaki gibi fiyatı çok uygun geldi ve netgsm internet alsam mı diye düşünüyorum 300tlye veriyor aylık ve taahhütsüz olması biraz da cezbediyor beni istediğim zaman cayabilirim

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Vdsl de büyük firmalardan şaşmamanı tavsiye ederim. Hatta internet kaliteni düşünüyorsan büyük firmaları kesinlikle tavsiye ederim. Yoksa 100 görünen internetin 45 40 gibi laglı laglı gelebilir.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vdsl de büyük firmalardan şaşmamanı tavsiye ederim. Hatta internet kaliteni düşünüyorsan büyük firmaları kesinlikle tavsiye ederim. Yoksa 100 görünen internetin 45 40 gibi laglı laglı gelebilir.
50 - 70 arası max alabiliyorum mbps ama ping önemli kalitesi de önemli gece dizi izlerken kesilirse cok ayar olurum

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
ahmet çavdar
Ben kullanıyorum çok memnunum, altyapım 84 mbps gösteriyor, Ttnet Türknet vodofone gibi büyük firma kullandım hepsi bu hızları alamayacağımı alırsam internetimin kopacağını söylüyorlardı, Türknet fiyat sabit olduğundan yükseltin demiştim 50 mbps üstü olunca internetim kopuyordu durmadan, şuna altyapım 84 gösterdiği halde 92-94 mbps hızlarım var, yüklemede 20 mbps veriyor ama iptv için ben onu 17 mbps sabitledim dalgalanma yapmasın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşını getir kodu ile 299 tl lik fiyat 259 tl indiyor, her getirdiğin kişi kadar 40 tl indirim alıyorsunuz, fatura sıfırlama bile yapabiliyorsunuz

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ben kullanıyorum çok memnunum, altyapım 84 mbps gösteriyor, Ttnet Türknet vodofone gibi büyük firma kullandım hepsi bu hızları alamayacağımı alırsam internetimin kopacağını söylüyorlardı, Türknet fiyat sabit olduğundan yükseltin demiştim 50 mbps üstü olunca internetim kopuyordu durmadan, şuna altyapım 84 gösterdiği halde 92-94 mbps hızlarım var, yüklemede 20 mbps veriyor ama iptv için ben onu 17 mbps sabitledim dalgalanma yapmasın diye

arkadaşını getir kodu ile 299 tl lik fiyat 259 tl indiyor, her getirdiğin kişi kadar 40 tl indirim alıyorsunuz, fatura sıfırlama bile yapabiliyorsunuz
stabil internet alabiliyor olmak çok iyiymiş bilgilendirme için teşekkür ederim. Altyapınız VDSL değil mi doğru anlıyorum ?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
bende kullanıyorum altyapım 95 destekliyor ama max aldığım 61 upload sabit 19 ping değerlerim dalgalı mardinde kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Yunus Şahin

1 aylık mı indiriyor 40 TL'yi?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bende kullanıyorum altyapım 95 destekliyor ama max aldığım 61 upload sabit 19 ping değerlerim dalgalı mardinde kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir
50mbps alt sınırım onun altına düşmediği sürece okeyim. Bir de stabilite önemli rastgele zamanlarda ping en sevmediğimdir

arada kaldım valla ne yalan söyleyeyim. Taahhütsüz olduğu için yine de deneyebilirim zarar görmem gibi geliyor

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
ahmet çavdar
stabil internet alabiliyor olmak çok iyiymiş bilgilendirme için teşekkür ederim. Altyapınız VDSL değil mi doğru anlıyorum ?
evet vdsl

1 aylık mı indiriyor 40 TL'yi?
6 ay boyunca aylık 40 tl indiriyor. Geçmeyi düşünürseniz kod verebilirim, sansür olmayan firma arıyormuşsunuz, sansür bulunmuyor

Son düzenleme:

DogancanYr

80+ Silver
Desteğe böyle yaz.
75 mbps alıyor indirme yükleme ise 8 mbps, modemden baktığım zaman 110 mbps indirme ve 25 mbpsye kadar altyapım kaldırabileceğini söylüyor, dslam kilidi etkin ve 75 e 8 olarak ayarlanmış. dslam kilidini kaldırır mısınız.

75e 20, 8 ping alıyorum. Stabil şekilde.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Yunus Şahin
evet vdsl

6 ay boyunca aylık 40 tl indiriyor. Geçmeyi düşünürseniz kod verebilirim, sansür olmayan firma arıyormuşsunuz, sansür bulunmuyor

Şu an Turknetteyim. Bir kaç aya değiştirebilirim. Firmalar zam yaparsa diye bekliyorum. Boştan yere değiştirmeyim diye. Öyle bir durum olursa o zaman konuşuruz hocam.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
ahmet çavdar
Şu an Turknetteyim. Bir kaç aya değiştirebilirim. Firmalar zam yaparsa diye bekliyorum. Boştan yere değiştirmeyim diye. Öyle bir durum olursa o zaman konuşuruz hocam.
Tabi sizin kararınız bu netgsm haziranda zam yapacak.
Taahhütsüz firmalar ocak veya haziran ayında zam yapıyorlar, onun harici özel bir şey olmadığı sürece zam yapmıyorlar.

Top Bottom