50 - 70 arası max alabiliyorum mbps ama ping önemli kalitesi de önemli gece dizi izlerken kesilirse cok ayar olurumVdsl de büyük firmalardan şaşmamanı tavsiye ederim. Hatta internet kaliteni düşünüyorsan büyük firmaları kesinlikle tavsiye ederim. Yoksa 100 görünen internetin 45 40 gibi laglı laglı gelebilir.
stabil internet alabiliyor olmak çok iyiymiş bilgilendirme için teşekkür ederim. Altyapınız VDSL değil mi doğru anlıyorum ?Ben kullanıyorum çok memnunum, altyapım 84 mbps gösteriyor, Ttnet Türknet vodofone gibi büyük firma kullandım hepsi bu hızları alamayacağımı alırsam internetimin kopacağını söylüyorlardı, Türknet fiyat sabit olduğundan yükseltin demiştim 50 mbps üstü olunca internetim kopuyordu durmadan, şuna altyapım 84 gösterdiği halde 92-94 mbps hızlarım var, yüklemede 20 mbps veriyor ama iptv için ben onu 17 mbps sabitledim dalgalanma yapmasın diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşını getir kodu ile 299 tl lik fiyat 259 tl indiyor, her getirdiğin kişi kadar 40 tl indirim alıyorsunuz, fatura sıfırlama bile yapabiliyorsunuz
Ben kullanıyorum çok memnunum, altyapım 84 mbps gösteriyor, Ttnet Türknet vodofone gibi büyük firma kullandım hepsi bu hızları alamayacağımı alırsam internetimin kopacağını söylüyorlardı, Türknet fiyat sabit olduğundan yükseltin demiştim 50 mbps üstü olunca internetim kopuyordu durmadan, şuna altyapım 84 gösterdiği halde 92-94 mbps hızlarım var, yüklemede 20 mbps veriyor ama iptv için ben onu 17 mbps sabitledim dalgalanma yapmasın diye
arkadaşını getir kodu ile 299 tl lik fiyat 259 tl indiyor, her getirdiğin kişi kadar 40 tl indirim alıyorsunuz, fatura sıfırlama bile yapabiliyorsunuz
50mbps alt sınırım onun altına düşmediği sürece okeyim. Bir de stabilite önemli rastgele zamanlarda ping en sevmediğimdirbende kullanıyorum altyapım 95 destekliyor ama max aldığım 61 upload sabit 19 ping değerlerim dalgalı mardinde kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir
arada kaldım valla ne yalan söyleyeyim. Taahhütsüz olduğu için yine de deneyebilirim zarar görmem gibi geliyorbende kullanıyorum altyapım 95 destekliyor ama max aldığım 61 upload sabit 19 ping değerlerim dalgalı mardinde kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir
evet vdslstabil internet alabiliyor olmak çok iyiymiş bilgilendirme için teşekkür ederim. Altyapınız VDSL değil mi doğru anlıyorum ?
6 ay boyunca aylık 40 tl indiriyor. Geçmeyi düşünürseniz kod verebilirim, sansür olmayan firma arıyormuşsunuz, sansür bulunmuyor1 aylık mı indiriyor 40 TL'yi?
Desteğe böyle yaz.bende kullanıyorum altyapım 95 destekliyor ama max aldığım 61 upload sabit 19 ping değerlerim dalgalı mardinde kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir
evet vdsl
6 ay boyunca aylık 40 tl indiriyor. Geçmeyi düşünürseniz kod verebilirim, sansür olmayan firma arıyormuşsunuz, sansür bulunmuyor
Tabi sizin kararınız bu netgsm haziranda zam yapacak.Şu an Turknetteyim. Bir kaç aya değiştirebilirim. Firmalar zam yaparsa diye bekliyorum. Boştan yere değiştirmeyim diye. Öyle bir durum olursa o zaman konuşuruz hocam.