Öneri NetSpeed İnternet Kampanyası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

DenizAktaş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
673
2018'den beri kullanıyorum bu ISS'yi. Bulunduğum konumda tam hız alıyorum ve kullanmaya başladığım günden beri 7/24 ulaşılabilir durumdalar, aradığımda direkt müşteri temsilcisi açıyor telefonu ve yardımcı oluyorlar. Netspeed'e geçmek isteyenler davet kodunu kullanabilir, kullandığınızda faturanızda 50 TL indirim sağlanıyor. Ancak kodunu kullandığınız kişinin 1 gün bile faturayı aksatmaması gerekiyor yoksa direkt olarak iptal ediliyor indirim. ISS arayışında olanlar değerlendirebilir.

Yıllardır otomatik ödeme talimatım açık.

Kod: UNX60R

2025 temmuzdan beri kullanıyorum destek anlamında hiç memnun değilim. bölgesel olabilir ama haftada en az 1-2 kez 5 dakika süren kesilme oluyor. bunların olmadığı iss bulabilirseniz iyi, bulamazsanız netspeed tercih edebilirsiniz ama sıkıntısız bi firma değil asla

Kocaeli izmit ve gebze tarafı rezalet arkadaşım fiber netspeed kullanıyor sürekli kopmalar yaşıyor 12 ay peşin verdi diye çıkamıyor da oyun oynarken aniden gidiyor kendim ise kullandığım zaman sürekli kopmalar yaşıyordum aynı şekil diğer illeri bilmiyorum bu illerdeyseniz uzak durmanızı tavsiye ederim

Ben hiç memnun değilim senelerdir, internet kopması nedir hatırlamıyordum. netspeed geçtiğim ilk gün kopmalar yaşadım. kayıt açtım 10dk sonra aradılar daha yeni geçtiniz normal 1 güne düzelir dediler, 2 ay geçti hala kopuyor. bir türlü düzeltemediler. 1 hafta sorun yok iyi çözdüler diyorum sonraki hafta gene kopmalar devam ediyor. 20 gün sonra geçiş hakkım açılıyor farklı firmaya geçeceğim. müşteri hizmetleri hemen arıyorlar ilgileniyorlar konuşma ile ama iş icraata gelince yoklar yapamıyorlar, 2 aydır sorunu çözemediler.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,131
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri