Neler Yeni

İnceleme Netspeed ISS'ye Geçişim Ve İncelemesi

Techno08

80+ Gold
göknetten altyapı sorgulama yapar mısın orda tam hız yazar

Screenshot_20230126_184300_Chrome.jpg

Altyapıda da 100 diyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Uzun kullanım önemli, herhangi bir sorun olduğunda çözüm hızı önemli. Zaten bu hızları diğer herhangi bir firmaya geçtiğinde TT altyapısından aldığı için bu hızlara ulaşacaksın.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

YazılımKafa

80+ Silver
Türk Telekom'dan Netspeed'e geçişim ve yaşanan süreçler.

2 yıl boyunca Türk Telekom kullandım. Gerek fiyatı gerek hızı kesilmeleri gibi nedenden dolayı asla memnun kalmadım. Özellikle Valorant oynayıcısı olduğum için her oyunumda ping sorunu yaşadım. (gerçekten ping sorunu olmayan maçım olmadı bile). Yeni bir internet arayışına girerek Netspeed'de karar kıldım (100MBPS-159TL) (Referans ile -10 yani 149TL) ve geçtim. Numara verdikten sonra beni aradılar ve her sorumda yardımcı oldular müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi. İnternete geçene kadar 3-4 durum için aradım 1-2 dakikada bağlanıyor ve yardımcı oluyorlar her konuda. İnternete geçiş süreçleri şöyleydi:

1-) iletişime geçiyorsunuz ve kayıt yapıyorlar (internet üzerinden de başvurabilirsiniz)

2-) Gmail üzerinden hemen 2 adet evrak gönderiliyor onları çıkarıp imzalıyorsunuz ve arkalı önlü olarak kimlik fotokopisi çıkarıyorsunuz.

3-) ardından ücretsiz bir şekilde MNG veya Yurtiçi Kargo ile Denizli'de bulunan Netspeed şubesine gönderiyorsunuz (kargoya verdikten 1-2 gün sonra ulaşıyor)

4-) evraklar ulaştıktan hemen sonra internet bağlanma süreci başlıyor. Ben başka operatörden geçtiğim için kullanıcı adı ve şifreyi modem arayüzünden giriş yaparak tanımlamam gerekti zaten kolay bir işlemdi yine de yapamayanlar 0 850 800 5800 numarasından destek alabiliyorsunuz.

5-) ve tamamdır artık sizde bir Netspeed kullanıcısınız. Gerçekten Türk Telekom'dan sonra bal kaymak gibi geliyor.

Valorant ms değerlerim (sabit 14)
Alıntıyı görüntüle

İnternet hız değerlerim (67Mbps altyapım mevcut ve 8 upload)

Alıntıyı görüntüle
İnternet: 10/10 vadedilen hızı veriyorlar hatta bazen üstüne bile çıkabiliyor.

Müşteri hizmetleri: 11/10 diyebilirim çok kısa bir sürede bağlanıyor ve yardımcı oluyorlar. Bu firmanın müşteri hizmetleri gerçekten mükemmel.

Ücret: 9/10 1 puan kırma sebebim ise Comnet ve GIBIRNet gibi firmaların daha iyi fiyatta olmaları.

Şu anda TurkNet ve Millenicom gibi firmalara zam geliyor ve bu yüzden çoğu insan ISS arayışı içerisinde bu yüzden Netspeed kesinlikle önerimdir. Müşteri hizmetleri haziran ayına kadar zam olmayacağını beyan etti ama kesin bir şey söylemek zor çünkü Türkiye şartlarında çoğu ISS'ye zam gelirken buna inanmak zor.

son olarak davet kodu ile 12 ay boyunca (faturaları ödemek koşulu ile) 10TL indirimden faydalanabilirsiniz eğer benim davet kodumu kullanmak isterseniz: QGEEI5​

Eğer başka sorunuz olursa bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.
Güzel inceleme dostum. Eyvallah. Uygun fiyatlı isteyen için iyi seçenek

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
comnet ve gıbırnetin o kadar iyi fiyat vermesinin sebebi son kullanma tarihi yaklaşmış bozuk ürünlere nasıl %25 indirim yapıyolar onlarda aynı şekilde bozuk, karşında muhatap bulamayan kalitesiz firmalar olduğu için öyle netspeed milleni ve tt gerisi boş türknette gigafiber varsa yoksa o da boş
Hangi birini kullandınız da sallıyorsunuz böyle? 9 aydır Comnetteyim, tek bir sorun yaşamadım. Siz ne sorun yaşadınız Comnet ya da Gıbirda?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
Hangi birini kullandınız da sallıyorsunuz böyle? 9 aydır Comnetteyim, tek bir sorun yaşamadım. Siz ne sorun yaşadınız Comnet ya da Gıbirda?
Tabi öyle firmalarda illa olucak memnuniyetsizlik her firmada netspeed dahil ama genel olarak konuştuğunu düşünüyorum arkadaşın

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Tabi öyle firmalarda illa olucak memnuniyetsizlik her firmada netspeed dahil ama genel olarak konuştuğunu düşünüyorum arkadaşın
Hocam her firmada herkes sorun yaşayabilir. Ama kullanmadan atıp tutmak da ne bileyim. Bozuk ürünmüs yuzde 25 mis bilmem neymis. Her konuya yazıyor aynı mesajı

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
Başvurduktan sonra eve ekip gelip bağlama felan yapıyor mu, yoksa online olarak mı aktif ediyorlar?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Ahahahahah komiksiniz hocam kusura bakmayın ama gerçekten rezalet bir firma kendileri sözde doluluktan başvuru yaptırmayan ve hesap banlayan firmadan hayır gelmez

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
Başvurduktan sonra eve ekip gelip bağlama felan yapıyor mu, yoksa online olarak mı aktif ediyorlar?
Süreçlerin en sonunda aradım 2-3 dakika içinde halloldu.
önce modem resetledim
sonra pcden 3 5 işlemle bitti

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Ahahahahah komiksiniz hocam kusura bakmayın ama gerçekten rezalet bir firma kendileri sözde doluluktan başvuru yaptırmayan ve hesap banlayan firmadan hayır gelmez
Comnet bunu yapıyor evet. Ki sözleşmede de yazıyor. küfürlü vs şekilde iletişime geçildiği takdirde hesabınız kapatılır diye. Gıbıra ne bahaneniz var? Söyleyin de aydınlansın millet. Doluluktan başvuru mu almıyormuş. At yalanı ... inanı

Top Bottom