Netspeed kullananlar 2dk toplanın

yeni comnet vakası hayırlı olsun kullanıcılarına geçmiş olsun
Babam başımın etini yiycek şimdi ya hayır 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Comnet gibi olmaz bence ya çünkü ben daha yeni geçtim Netspeede 2 hafta oldu.
Madem çekilecekler neden yeni abonelik versinler.
Ben sizden de yeni geçmişim hocam 4 5 gün oldu 😂 ben sıkıntıyı modemden vs sandım 2 saattir kablolarla oynuyorum

Şaka bir yana çekilmezlerde böyle de olmaz ki geçenlerde yine buna benzer bir olay olmuştu herhalde

Comnet gibi olmaz bence ya çünkü ben daha yeni geçtim Netspeede 2 hafta oldu.
Madem çekilecekler neden yeni abonelik versinler.
netgsmde de comnette de vermişlerdi yeni müşteri olmak isteyenlere interneti yani şaşırtmaz çok

Ben sizden de yeni geçmişim hocam 4 5 gün oldu 😂 ben sıkıntıyı modemden vs sandım 2 saattir kablolarla oynuyorum
Ben de aynı şekilde modemde sıkıntı var sanıp ayarlarını kurcalıyordum.
İyi ki post açmışsınız.

Adamlarda pek kurumsallık yok. ben bir problem yaşamadım 2 senedir kullanıyorum ama kötü tat vermeye başladı.

Hocam adam gibi bi ISS geçin işte be farklı bir gün comnet bir gün netspeed bir gün efsane net garip garip iss'ler çıkıyor rekabetçi de değiller hiçbirinin müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum adam gibi vallahi şunları kullanacağıma 2013 ttneti falan kullanırım daha iyi en azından şu tarza bir derdim olmaz

Bende sıkıntı yok

Ekler

• IMG_1813.webp
    IMG_1813.webp
    1.4 MB · Hit: 65
Ben de aynı şekilde modemde sıkıntı var sanıp ayarlarını kurcalıyordum.
İyi ki post açmışsınız.
Valla hocam ben ummuyordum sanırım netspeed kullanan herkeste internet yok şuanda. İlginç yani çok güzeldi aslında ben memnundum 😂 acaba TT kullananlarda bir sıkıntı var mı TT sunucularını kullanıyor sonuçta

Hocam adam gibi bi ISS geçin işte be farklı bir gün comnet bir gün netspeed bir gün efsane net garip garip iss'ler çıkıyor rekabetçi de değiller hiçbirinin müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum adam gibi vallahi şunları kullanacağıma 2013 ttneti falan kullanırım daha iyi en azından şu tarza bir derdim olmaz
Hocam ben abonesinden ve fiyat politikasından dolayı denemek istedim abone sayısı 1 milyona yakındır az bi abonesi yok ama işte 😂 buluyoruz böyle şeyleri djjdd

Valla hocam ben ummuyordum sanırım netspeed kullanan herkeste internet yok şuanda. İlginç yani çok güzeldi aslında ben memnundum 😂 acaba TT kullananlarda bir sıkıntı var mı TT sunucularını kullanıyor sonuçta
Genel bir sorun olduğunu sanmıyorum öyle olsa çok yayılırdı.

1.5 senedir kullanıyorum ilk defa oldu oyuna falanda girilmiyor.

Hocam ben abonesinden ve fiyat politikasından dolayı denemek istedim abone sayısı 1 milyona yakındır az bi abonesi yok ama işte 😂 buluyoruz böyle şeyleri djjdd
Hatlarda şuan problem yok. ip gelmiyor netspeed den

Geri