birazdan başlar hocam paket loss olayı acele etmeyinTüm sorunlar bu öğen itibari ile bitti. her şey yolunda bende, sorun yok.
Yazmaları normal insan psikolojisi böyle , bir şey sürekli olursa sonsuza kadar böyle olacağını zanneder insanBuraya yazıyorum problem yok diye. "Birazdan başlar sorun" diye yazıyorlar hemen. Netspeed babamın oğlu değil, kötü olursa başka operatöre geçerim. Üç gündür sorunlu internetim var ama yağ gibi akan internetim var an itibari ile. En ufak dalgalanma bile kalmadı. Umarım problem yaşayan diğer abonlerin de sıkıtıları biter en kısa zamanda.
1 haftadır aynı olayları yaşıyor millet alıştı normal değil mi ?Buraya yazıyorum problem yok diye. "Birazdan başlar sorun" diye yazıyorlar hemen. Netspeed babamın oğlu değil, kötü olursa başka operatöre geçerim. Üç gündür sorunlu internetim var ama yağ gibi akan internetim var an itibari ile. En ufak dalgalanma bile kalmadı. Umarım problem yaşayan diğer abonlerin de sıkıtıları biter en kısa zamanda.
Memnunum.3 gün bayağı sürmüş hocam yoğunluk var herhalde. Hayırlı olsun nasıl internet ?
SNR Margin'i düşür 100 alırsın hocam.Memnunum.
Hocam siz vdsl mi kullanıyordunuz ?Yine gitmeye başladı internet.
Vdsl mi hocam ?Bende netspeed an itibariyle böyle sanırım
bu hafta başka operatöre geçiş yapcam böyle olmayacak çünkü
Alıntıyı görüntüle