Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Buraya yazıyorum problem yok diye. "Birazdan başlar sorun" diye yazıyorlar hemen. Netspeed babamın oğlu değil, kötü olursa başka operatöre geçerim. Üç gündür sorunlu internetim var ama yağ gibi akan internetim var an itibari ile. En ufak dalgalanma bile kalmadı. Umarım problem yaşayan diğer abonlerin de sıkıtıları biter en kısa zamanda.

Buraya yazıyorum problem yok diye. "Birazdan başlar sorun" diye yazıyorlar hemen. Netspeed babamın oğlu değil, kötü olursa başka operatöre geçerim. Üç gündür sorunlu internetim var ama yağ gibi akan internetim var an itibari ile. En ufak dalgalanma bile kalmadı. Umarım problem yaşayan diğer abonlerin de sıkıtıları biter en kısa zamanda.
Yazmaları normal insan psikolojisi böyle , bir şey sürekli olursa sonsuza kadar böyle olacağını zanneder insan

1 haftadır aynı olayları yaşıyor millet alıştı normal değil mi ?

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    21.7 KB · Hit: 17
Hala Netspeed övenler, stabil diyenler var 😆 Zaten her sabah normale dönüyor akşam üstü çöp olmaya başlıyor 1.5 haftadır bunu idrak edemediniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SNR Margin'i düşür 100 alırsın hocam.

Aldığım hızın en yükseğini alıyorum An itibari ile.

Ekler

• 11.webp
    11.webp
    16.7 KB · Hit: 17
Bende şuanda süper bir hat zayıflama değeri var arkadaşlar vdsl kullananlarda bir problem var mı ? 60 olan internet 20 ye düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine gitmeye başladı internet.
Hocam siz vdsl mi kullanıyordunuz ?

değerlerde bir problem yok ama pingler havda uçuşuyor yine jitter hak getire

Bende netspeed an itibariyle böyle sanırım
bu hafta başka operatöre geçiş yapcam böyle olmayacak çünkü
Screenshot_2025-07-03-02-22-11-709_com.android.chrome.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,925