Netspeed kullananlar 2dk toplanın

yine gitti bu internet ben kafayı yemek üzereyim artık yemin olsun bu firmadan artık çıkacağım ya

hala neyi bekliyorsunuz değişin gitsin. TTNET ve turknet dışında diğer firmaları seçmeyin.

Nasıl değişecek; çoğu kişi 3 ay indirimli kampanyasından abone oldu. 3 ay dolmadan geçiş yapamaz. İptal yapsa boş port yoksa; portta gider.
Yeniden kur+akt. ücreti.
Tt veya Türksat'tan taahhütlü alması lazım ki kur+akt. ödemesin.

Hocam
Nasıl değişecek; çoğu kişi 3 ay indirimli kampanyasından abone oldu. 3 ay dolmadan geçiş yapamaz. İptal yapsa boş port yoksa; portta gider.
Yeniden kur+akt. ücreti.
Tt veya Türksat'tan taahhütlü alması lazım ki kur+akt. ödemesin.
Türknete geçmeyi düşünüyorum sizce nasıldır ve toplam kaç para çıkar cebimden aynı zamanda tahaattütlü olması iyi mi? olur bunlari cevaplarsanız sevinirim

Türknet peşin ödemede mantıklı, geri iadede var. Kur+akt 840 galiba; 6*140
Fiberde kira içinde. Altyapınız iyi ise olabilir.
Taahhütlü 18-24 ay yaparsanız; zamdan etkilenmezsiniz.
Onda da altyapı etken. Ama altyapı sağlayıcısının kendisinden hizmet alırsanız; sorun yaşadığınızda daha hızlı çözüm olur.
Türksat'ın Tt altyapısından hizmet alırsanız; upload düşük, sizin için önemli ise.
Tt taahhütlü mantıklı gibi.
Önce can sonra canan misali. Tek eksisi cayma bedeli; cayarsanız, yani.🤭
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İptal için firmaya kayıt açın; form gönderirler. Doldurup, imzalayıp, önden-arkadan kimlik fotosu ile göndermeniz lazım.
Fiber ise cihazıda.
İptal etmeden önce boşta port var mı kontrol edin.

Son düzenleme:
Ev fiber internetini Turknet'e taşıdım ve sorun yok. Bugün işyeri fiber internetimi de netspeed'den taşımak için Turknet'i aradım, boş port yok, taşıma yapamayız dediler. Ya arkadaş interneti kullanıyorum zaten portum var, sadece operatör değişecek, taşıma yapacağım diyorum ama olmaz dediler. Ben bu işi anlamadım.

Vdsl altyapısı var maalesef
anladım ilginç ben fibere geçmeden önce millenicomdaydım vdsl alpyapıda fiber bağlandıktan sonra hemen hergün anlık olarak internet gidip gelirdi.

İnternet dalgalı dediğiniz gibi. İpv4 havuzu sızdı bence gençler adamlar vere aynı ip lere saldırıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri