Netspeed nasıl bir sağlayıcı?

ensar580

80+
Reaksiyon skoru
196
Daha önce duymadım, az araştırdım internette de 5 tl indirim alacağım diye atılmadık takla atmayanlar öve öve bitiremiyor. Kimisi de hiç beğenmiyor. Kullananlar nasıl bir sağlayıcı yazarsanız sevinirim. 75mpbs paketi kullanmak istiyorum. Olduğum bölgede fiber var bunun harici uygun fiyatlı sağlayıcı da önerebilirsiniz. (Türknet hariç. Niyeyse tek o vermiyor)

Sorun yaşayan pek görmedim ama kendim kullanmadım. Millenicom kullanıyorum öneririm.

Kablonet veya Millenicom.

Sorun yaşayan pek görmedim ama kendim kullanmadım. Millenicom kullanıyorum öneririm.
Baktım şuan millenicoma ve baya hoşuma gitti tarifeleri. 4mpbs ama uploadı, keşke daha yüksek olsaymış. Belki arada yayın falan da açarım
Post automatically merged:

Kablonet veya Millenicom.
Kablonetteki "akıllı" sınırsız internet saçmalığına hayatta geçmem. Millenicom güzele benziyor

Baktım şuan millenicoma ve baya hoşuma gitti tarifeleri. 4mpbs ama uploadı, keşke daha yüksek olsaymış. Belki arada yayın falan da açarım

Kablonetteki "akıllı" sınırsız internet saçmalığına hayatta geçmem. Millenicom güzele benziyor
Millenicom iyidir. https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet paketleri bu şekilde.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/millenicom-baglanma-suerecim-ve-hiz-testi.263783/#post-2599257 buradaki kodu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

Ben TT ye geçeceğim.
Bulunduğum bölgenin en iyisi o :)
Ben ttden geçiyorum. Böyle kazık rezil bi internet sağlayıcısı görmedim daha. 8mpbs 75 tl, aldığım hız bazen 1 mpbsyi geçemiyor. İğrenç bi sağlayıcı. Güya fiber de var bizim orda. Düşük hızı geçtim sabit hız verseler neyse, onu da yapmıyorlar. Arkadaşım 35mpbs diye aldı 2 3 arası hız alıyor. Geç ama pişman olma

Hocam Emin ol Saçmalıga bile değecek kadar kaliteli bir operatör Kablonet. 3 yıl Civarı kullanıyorum tek yasadığım sorun ping spike oldu onuda kablolu int gecince düzeldi. Ayrıca tv ilede alırsan Kimin adına Kayıtlıysa Onun Doğumgününde (beIN Sports hariç) bütün kanallar acık. (Ders arasında yazdıgım icin yazı biraz kötü oldu :( )

Netspeed'e geçeli 1 veya 2 ay oldu şuan gayet memnunum. Kablolu bağlantı yapamadığım için 75 den 70 mbs hız alıyorum (5 ghz bandından) upload ise 8 mbs. İlk başta biraz sıkıntı çektim biraz uğraştırdılar ama müşteri desteğide iyi güzel yardımcı oldular. Bu arada kullandığım paket VDSL 75 olan. Fiber alt yapınız varsa Turkcell bakabilirsiniz çok iyi hızlar verebiliyorlar

Hocam Emin ol Saçmalıga bile değecek kadar kaliteli bir operatör Kablonet. 3 yıl Civarı kullanıyorum tek yasadığım sorun ping spike oldu onuda kablolu int gecince düzeldi. Ayrıca tv ilede alırsan Kimin adına Kayıtlıysa Onun Doğumgününde (beIN Sports hariç) bütün kanallar acık. (Ders arasında yazdıgım icin yazı biraz kötü oldu :( )
Geforce now kullanacağımdan dolayı akşamları 24mpbs benim için büyük dezavantaj. Sabahları 100 akşamları 24 yerine sabit 70 i tercih ederim.

Bende millenicomdan netspeede geçeceğim bakalım nasılmış

Geforce now kullanacağımdan dolayı akşamları 24mpbs benim için büyük dezavantaj. Sabahları 100 akşamları 24 yerine sabit 70 i tercih ederim.
Bende geforce now kunlanıyorum tabletten mis gibi arda oyunda takılmalar atlamalar oluyor ama sıkıntı yapacak kadar büyük değil online oyun oynanmıyor ama onu söyleyeyim hikaye oyunları güzel akıyor. Türkiye açılacak server ile bu değişebilir ama online da rahat oynanabilir.

Ben ttden geçiyorum. Böyle kazık rezil bi internet sağlayıcısı görmedim daha. 8mpbs 75 TL, aldığım hız bazen 1 mpbsyi geçemiyor. İğrenç bi sağlayıcı. Güya fiber de var bizim orda. Düşük hızı geçtim sabit hız verseler neyse, onu da yapmıyorlar. Arkadaşım 35mpbs diye aldı 2 3 arası hız alıyor. Geç ama pişman olma
aynen öyle hocam 20/0.6 100 lira ödiyeceğim mayısdan sonra inşallah millenicoma geçicem bende.

Geri