netspeed vs millenicom

ensar580

80+
Reaksiyon skoru
196
millenicom 5 tl daha ucuz. ikisi de 35 e 6, ikisi de bedava kurulum. sizce hangisi daha iyidir?

millenicom 5 TL daha ucuz. ikisi de 35 e 6, ikisi de bedava kurulum. sizce hangisi daha iyidir?
Ben milleni.com kullanıyorum şöyle gösteriyim
Paketim 35 mbps lik paket pc den cat 6 kablo ile bağlı . Milleni.com dan yaptır kafan rahat .

Ekler

• 20210316_150640.jpg
    20210316_150640.jpg
    1.3 MB · Hit: 114
Forumun milli ISS' si Millenicom. Önerimdir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ping sıkıntısı yaşıyor musunuz oyunlarda? Bende almayı düşünüyorum.

Forumun milli ISS' si Millenicom. Önerimdir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ping sıkıntısı yaşıyor musunuz oyunlarda? Bende almayı düşünüyorum.
Kabloyla bağlarsan max 7-8 ping alırsın . Kablolu bağlamazsan bile hemen hemen aynı olur . Belki 1-2 mbps oynar ama .

Kabloyla bağlarsan max 7-8 ping alırsın . Kablolu bağlamazsan bile hemen hemen aynı olur . Belki 1-2 mbps oynar ama .
Peki herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Müşteri hizmetleri felan nasıl?

Peki herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Müşteri hizmetleri felan nasıl?
Hiç sıkıntı yaşamadım . Hani türk telekom da belli saatlerde internet sapıtır ya . Bana her saatte aynı geliyor . Buna en yakın mesela Türknet var ama orda müşteri hizmetleri yok . Bir sorun yaşarsan elektrikçi çağırıp yaptirican . Milleni de arıyosun sıkıntı yaşarsan türk telekom dan geliyorlar . Müşteri hizmetleride ilgileniyolar ben sıkıntı yaşamadım . Taahhütte yok işime gelmezse en kötü ihtimal iptal ederim olur biter . Türk telekom ün hem fiyat fazla hem taahüt var . Kafan rahat olsun . Ama modemi kendin almanı tavsiye ederim. Asus veya benim kullanmış olduğum keenetic marka cok memnunum .

Hiç sıkıntı yaşamadım . Hani türk telekom da belli saatlerde internet sapıtır ya . Bana her saatte aynı geliyor . Buna en yakın mesela Türknet var ama orda müşteri hizmetleri yok . Bir sorun yaşarsan elektrikçi çağırıp yaptirican . Milleni de arıyosun sıkıntı yaşarsan türk telekom dan geliyorlar . Müşteri hizmetleride ilgileniyolar ben sıkıntı yaşamadım . Taahhütte yok işime gelmezse en kötü ihtimal iptal ederim olur biter . Türk telekom ün hem fiyat fazla hem taahüt var . Kafan rahat olsun . Ama modemi kendin almanı tavsiye ederim. Asus veya benim kullanmış olduğum keenetic marka cok memnunum .
Haklısınız. Nasıl olsa uygun fiyat ve taahhüt yok. Sorun olursa zaten iptal ederim. Dediğiniz gibi modem konusunda sıkıntı olursa keenetic omni olan modemi alırım :) Turknet iyi ki almamış sınız. Arkadaşım geçti pişman oldu, önermiyorum da. (müşteri hizmetleri, hız, ping sorunları vs.)

Haklısınız. Nasıl olsa uygun fiyat ve taahhüt yok. Sorun olursa zaten iptal ederim. Dediğiniz gibi modem konusunda sıkıntı olursa keenetic omni olan modemi alırım :) Turknet iyi ki almamış sınız. Arkadaşım geçti pişman oldu, önermiyorum da. (müşteri hizmetleri, hız, ping sorunları vs.)
Milleni de hepsi var hayırlı olsun .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,662
Üyeler
190,778
Son üye
czar2
Geri