şaunda arada kaldım türknete geçeceğim galiba sizin deneyiminiz nasıldı332WA1 Kodum bu Turknetten geçiş yapmıştım 5 ay önce gayet memnunum müşteri hizmetlerine 30 saniyede telefondan bağlanıyorum tracert ve ping testleri almıştım geçerken ve yurtdışında ping değeri olarak turknetten başarılı diyebilirim internet geçiş işlemleri için de belgeleri gönderdikten sonra otomatik geçiş sağlanıyor sadece modem arayüzünden adsl kullanıcı adı şifre dğeiştiriyosunuz biz netspeede geçerken belgeleri 1 ay içerisinde de gönderseniz olur demişlerdi önce interneti kullandık sonra belgeleri gönderdik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tüm geçiş işlemlerini sizin adınıza başvurduğunuz iss yapıyor genel olarak yani netspeed e bildiriyorsunuz ve onlar herşeyi hallediyor
Zaten taahhüt bitmeden araman ve belgeleri göndermen gerekiyor kesinti yaşamaman için. Geç bile kalmışsın. Bir an önce arayıp belgeleri teslim et.yarın vodafone taahütüm sona erecek fakat ben yinede vodafone bi iş çıkarır diye güvenmiyorum taahütüm bittiğinde netspeede geçeceğim direk bugün netspeedi arasam bir etkisi olur mu ayrıca indirim kodu verirseniz kullanabilirim
peki arkadaşımın referans kodunu kullanırsam 1 aylık ücretsiz mi oluyor nasıl kullanacağım o koduZaten taahhüt bitmeden araman ve belgeleri göndermen gerekiyor kesinti yaşamaman için. Geç bile kalmışsın. Bir an önce arayıp belgeleri teslim et.
burada fiber yok maalesefBeni yanlış anlama da o kadar para verebilecekken Netspeed veya Turknet geçmenize karar vermenizi anlamadım. Sözleşmeli TT daha mantıklı. 6 ay sonra asgeri ücret zammından sonra, bu fiyatlar yine aşğıda kalacak ve sözleşmesiz firmalar bir tık daha yukarı atacak, sonra bir tık daha. Yılda 2-3 kere zam gelir oldu. 1 sene sonunda en kötü TT'nin soldaki fiyatlarına gelmiş olacaksınız. Sonrası için arkası belli olmayan bir durum. Sene başında alt. firma testi yaparken firma trolleyince TT sözleşmesini yenilemiştim, geçenlerde de hız yükseltmesi yaptım. 200 mbps'ye 280₺ ödüyorum, sonraki 12 ay için 340 mı ne olacak.
TT seçtiğinizde ek olarak, paketi yükseltmek isterseniz başlattığınız dönemdeki fiyatlar geçerli oluyor.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Turknet deneyimim gayet iyiydi tek sıkıntı müşteri hizmetleri yok online ticket atıyorsunuz mesela bir problemle karşılaştınız ve çağrı merkezi yok diye sadece talep açıldığı için işlem biraz uzuyor ortalama 8 saat ile 24 saat arası uzuyor bazen de 2-3 saate çözüyorlar.Apra arkadaşın dediği gibi türktelekoma geçme imkanınız varsa vdsl/adsl en iyi değerleri türk telekomdan alırsınız.Netspeed in müşteri hizmetleri telefonla 30 saniyede ulaşılabilir olduğu için turknetten önde ve yurtdışı serverlerinde daha az ping alıyorum Adana için konuşuyorum İstanbul için de aynı şey geçerli aşağı yukarı max 5 ms yurtdışı serverlarında(faceit serverleri,apex legends serverleri)daha düşük ping değeri aldım Netspeed Turknet fark yok diyebiliriz müşteri hizmetleri konusu belirleyici hepsinden önde olan Turk telekom var onun dışında ben netspeedi tercih ederim ki halihazırda kullanıyorum.şaunda arada kaldım türknete geçeceğim galiba sizin deneyiminiz nasıldı