Neler Yeni

netspeede geçiş hakkında

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
yarın vodafone taahütüm sona erecek fakat ben yinede vodafone bi iş çıkarır diye güvenmiyorum taahütüm bittiğinde netspeede geçeceğim direk bugün netspeedi arasam bir etkisi olur mu ayrıca indirim kodu verirseniz kullanabilirim

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Yunus Şahin
Arayıp konuş Netspeed ile. Abone olmayanlar ile konuşmayı çok seviyor firmalar. Abone olunca açmıyorlar telefonu. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
can karabey
332WA1 Kodum bu Turknetten geçiş yapmıştım 5 ay önce gayet memnunum müşteri hizmetlerine 30 saniyede telefondan bağlanıyorum tracert ve ping testleri almıştım geçerken ve yurtdışında ping değeri olarak turknetten başarılı diyebilirim internet geçiş işlemleri için de belgeleri gönderdikten sonra otomatik geçiş sağlanıyor sadece modem arayüzünden adsl kullanıcı adı şifre dğeiştiriyosunuz biz netspeede geçerken belgeleri 1 ay içerisinde de gönderseniz olur demişlerdi önce interneti kullandık sonra belgeleri gönderdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tüm geçiş işlemlerini sizin adınıza başvurduğunuz iss yapıyor genel olarak yani netspeed e bildiriyorsunuz ve onlar herşeyi hallediyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
VL01CJ 1 yıldır kullanıyorum düzenli ödüyorum faturaları

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
332WA1 Kodum bu Turknetten geçiş yapmıştım 5 ay önce gayet memnunum müşteri hizmetlerine 30 saniyede telefondan bağlanıyorum tracert ve ping testleri almıştım geçerken ve yurtdışında ping değeri olarak turknetten başarılı diyebilirim internet geçiş işlemleri için de belgeleri gönderdikten sonra otomatik geçiş sağlanıyor sadece modem arayüzünden adsl kullanıcı adı şifre dğeiştiriyosunuz biz netspeede geçerken belgeleri 1 ay içerisinde de gönderseniz olur demişlerdi önce interneti kullandık sonra belgeleri gönderdik.

tüm geçiş işlemlerini sizin adınıza başvurduğunuz iss yapıyor genel olarak yani netspeed e bildiriyorsunuz ve onlar herşeyi hallediyor
şaunda arada kaldım türknete geçeceğim galiba sizin deneyiminiz nasıldı

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yarın vodafone taahütüm sona erecek fakat ben yinede vodafone bi iş çıkarır diye güvenmiyorum taahütüm bittiğinde netspeede geçeceğim direk bugün netspeedi arasam bir etkisi olur mu ayrıca indirim kodu verirseniz kullanabilirim
Zaten taahhüt bitmeden araman ve belgeleri göndermen gerekiyor kesinti yaşamaman için. Geç bile kalmışsın. Bir an önce arayıp belgeleri teslim et.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beni yanlış anlama da o kadar para verebilecekken Netspeed veya Turknet geçmenize karar vermenizi anlamadım. Sözleşmeli TT daha mantıklı. 6 ay sonra asgeri ücret zammından sonra, bu fiyatlar yine aşğıda kalacak ve sözleşmesiz firmalar bir tık daha yukarı atacak, sonra bir tık daha. Yılda 2-3 kere zam gelir oldu. 1 sene sonunda en kötü TT'nin soldaki fiyatlarına gelmiş olacaksınız. Sonrası için arkası belli olmayan bir durum. Sene başında alt. firma testi yaparken firma trolleyince TT sözleşmesini yenilemiştim, geçenlerde de hız yükseltmesi yaptım. 200 mbps'ye 280₺ ödüyorum, sonraki 12 ay için 340 mı ne olacak.

TT seçtiğinizde ek olarak, paketi yükseltmek isterseniz başlattığınız dönemdeki fiyatlar geçerli oluyor.

1692808063658.png
1692808204413.png

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten taahhüt bitmeden araman ve belgeleri göndermen gerekiyor kesinti yaşamaman için. Geç bile kalmışsın. Bir an önce arayıp belgeleri teslim et.
peki arkadaşımın referans kodunu kullanırsam 1 aylık ücretsiz mi oluyor nasıl kullanacağım o kodu

Beni yanlış anlama da o kadar para verebilecekken Netspeed veya Turknet geçmenize karar vermenizi anlamadım. Sözleşmeli TT daha mantıklı. 6 ay sonra asgeri ücret zammından sonra, bu fiyatlar yine aşğıda kalacak ve sözleşmesiz firmalar bir tık daha yukarı atacak, sonra bir tık daha. Yılda 2-3 kere zam gelir oldu. 1 sene sonunda en kötü TT'nin soldaki fiyatlarına gelmiş olacaksınız. Sonrası için arkası belli olmayan bir durum. Sene başında alt. firma testi yaparken firma trolleyince TT sözleşmesini yenilemiştim, geçenlerde de hız yükseltmesi yaptım. 200 mbps'ye 280₺ ödüyorum, sonraki 12 ay için 340 mı ne olacak.

TT seçtiğinizde ek olarak, paketi yükseltmek isterseniz başlattığınız dönemdeki fiyatlar geçerli oluyor.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
burada fiber yok maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
can karabey
şaunda arada kaldım türknete geçeceğim galiba sizin deneyiminiz nasıldı
Turknet deneyimim gayet iyiydi tek sıkıntı müşteri hizmetleri yok online ticket atıyorsunuz mesela bir problemle karşılaştınız ve çağrı merkezi yok diye sadece talep açıldığı için işlem biraz uzuyor ortalama 8 saat ile 24 saat arası uzuyor bazen de 2-3 saate çözüyorlar.Apra arkadaşın dediği gibi türktelekoma geçme imkanınız varsa vdsl/adsl en iyi değerleri türk telekomdan alırsınız.Netspeed in müşteri hizmetleri telefonla 30 saniyede ulaşılabilir olduğu için turknetten önde ve yurtdışı serverlerinde daha az ping alıyorum Adana için konuşuyorum İstanbul için de aynı şey geçerli aşağı yukarı max 5 ms yurtdışı serverlarında(faceit serverleri,apex legends serverleri)daha düşük ping değeri aldım Netspeed Turknet fark yok diyebiliriz müşteri hizmetleri konusu belirleyici hepsinden önde olan Turk telekom var onun dışında ben netspeedi tercih ederim ki halihazırda kullanıyorum.

Top Bottom