Neler Yeni

NETWORK KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN ABİLERİM LÜTFEN YARDIM EDİN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
zeus k
Yanlış Kategori
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin türktelekom 1000mbps internet aldım tt ekipleri taşeron işçi çalıştırdıkları için 0 bilgi kurulum yaptılar kabloları sanki bakır kabloymuş gibi 90 derce kıvırarak geçirdiler neyse dedim interneti kullanmaya başladım speed test attım 920 civarını görüyorum ama sapıtıp 700 falan oluyor sonra steamden oyun idirmeyi dendiğimde sorun olduğunu düşünmeye başladım çünkü 600mbpsyi geçemiyor ve anlık düşüşler oluyor ama ortalaması 600mbps sedece steamde de değil riot gamesde de sizce sorun ne olabilir

denediğim çözümler: m2 ssdimin %10nu kullanıyor cpu max 79-85 oluyor ethernet driveri güncel görev yöneticisinden steame öncelik atadım arakda her şey kapalı steam indirme sunucusunu değiştirdim ethernet kablosunu değiştirdim
olabilecek sorunlar: gpon ont cihazı bozuk zyxel marka dandik bişi verdiler AX1800 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router yetersiz kalıyor olabilir fiber kablo kılcal çatlamış olabilir

+olarak ping dalgalanması da oluyor 9 sabit giderken 10 11 12 14 15 oluyo geri 9 oluyor anlık 12 olup düşüyor gpon fiber için fazla bi artış mıdır ?

not : derdini seveyim tarzı şeyler demeyin ödediğim hizmetin nerdeyse yarsını olıyorum lütfen network konusunda bilgili olan abilerim yardım etsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,624
Üyeler
159,947
Son üye
i.y4114
Top Bottom