Reindi
80+ Silver
kafanda sıkıntı mı var çocukadres ver
kafanda sıkıntı mı var çocukadres ver
asıl senin kafanda sıkıntı var sanırım bir soru sorduk hemen ters yapıyorsun dua et forumdayız yoksa konuşurdumkafanda sıkıntı mı var çocuk
aynısı benim içinde geçerli burada m*l bile desek ban yiyoruz sen de işine git bende gideyim yoksa buradan ikimizde ban yiyerek ayrılırız o kadar gold olmuşsun yazıkasıl senin kafanda sıkıntı var sanırım bir soru sorduk hemen ters yapıyorsun dua et forumdayız yoksa konuşurdum
tm mantıklı ban yemeyelimaynısı benim içinde geçerli burada m*l bile desek ban yiyoruz sen de işine git bende gideyim yoksa buradan ikimizde ban yiyerek ayrılırız o kadar gold olmuşsun yazık
Redmi note 8 jwjssj bu nasıl oto çevirme olmuş laEfendim hocam Türkçe kuralları riayet ederek konuşursak güzel olur saygılar.
ne diyorsun kanka boş polemik yaratmayınasıl senin kafanda sıkıntı var sanırım bir soru sorduk hemen ters yapıyorsun dua et forumdayız yoksa konuşurdum
oyun daha yeni optimizasyon sorunları var biraz kardeşim kuzenimin ayfon onbirinde bile kasıyorEe kasma nasil düzelir peki.
kavgayı sonlandırdık aramızda anlaşıp ? buna sonradan laf etmen senin hatan@M-Q^GÖKTÜRK @Reindi Alıntıyı görüntüle Şöyle bişi eklenmiş foruma aranızda konuşun diye farkındaysanız? Orada edin kavganızı.
Konuya gelirsekte oyun daha yeni o yüzden optimize sorunları olabilir.(NOT: Bende PUBG Mobile akıcıda 30fps oynuyorum nedense ama New State'de en yüksek ayarlarda 60fps (redmi note 9s))
La beni niye tersliyorsun şimdikavgayı sonlandırdık aramızda anlaşıp ? buna sonradan laf etmen senin hatan
bilmemLa beni niye tersliyorsun şimdi