enisbrk
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
7 veririm.hocam 10 üzerinden puan versen kaç verirsin genel olarak
7 veririm.hocam 10 üzerinden puan versen kaç verirsin genel olarak
Kimse buna cevap yazmamış yeni alacaklar için kendi soruma kendim cevap yazayım55 inch olanı almayı düşünüyorum ağırlıklı olarak PS5 ile oyun oynayacağım. Alan arkadaşlardan konsol bağlayan oldu mu ? Lag veya oyun modunda görüntü kalitesi nasıl yazan olursa sevinirim
Tvyi beğendim genel olarak. Yeterli bence. Metal gear solid snake eater oynuyorum. Gayet güzel. Üzmüyor beni. Zaten 4k 60 fps oyuncusuna yeterli.Kimse buna cevap yazmamış yeni alacaklar için kendi soruma kendim cevap yazayımkonsol için önermiyorum renkler ve keskinlik çok iyi gelmedi . Onun dışında günlük TV izlemek için gayet yeterli
Yavaş oyunlar için problem olmayabilir. FİFA ve warzone gibi hareketli oyunlarda denedim pek beğenmedim performansınıTvyi beğendim genel olarak. Yeterli bence. Metal gear solid snake eater oynuyorum. Gayet güzel. Üzmüyor beni. Zaten 4k 60 fps oyuncusuna yeterli.
Ses profilini degistirdiyseniz ondan dolayi olabilir. Ses ayarlarindan profili "standart" yapip bir iki alttaki "dolby atmos" ayarini da kapatirsaniz standart bir ses alırsınızArkadaslar platformlardan film dizi izlerken diyalog sesi kisik efekt sesleri yuksek geliyor. Surekli ses kisip acmak gerekiyor. Bu sorunu cozebilen var mi?