🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

ulan arkadaş bir televizyonun şu forumu soktuğu hale bak yakında kendi kendimize televizyon çıkartıp adını ''Donanım Zone'' koyacaz :D

55inç, 65inç gibi uzunluk üzerinden oranlama yapıyorsunuz. ama burada önemli olan yüzey alanı. sizin her bir tv nin cm2 cinsinden yüzey alanını bulup zone sayısına bölmeniz gerekir. ya da zone sayısının kare kökünü alıp inç miktarına bölmeniz lazım. aşağıda bir hesap yaptım kaba taslak.
55 inç tv 102cm2 başına bir zone düştüğü için karartma bölgesi yoğunluğu en düşük tv. en iyisi 75inç olan gibi görünüyor. zaten fiyat da en yüksek onda.

55657585
En122145167189
Boy708396108
Zone84128180220
Yoğunluk102948993
İşte aradığım cevap

Son düzenleme:
G.o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Discrew HDMI 2.1 kablo takip EDID 2.1 seçtiğinde görüntü geldi mi?
Hocam deneme fırsatım şimdi oldu 2.1 seçtim görüntü var ,4096x2160 60 Hz SDR sıkıntısız veriyor.

Hocam deneme fırsatım şimdi oldu 2.1 seçtim görüntü var ,4096x2160 60 Hz SDR sıkıntısız veriyor.
Hocam HDR nasıl yapacağız PC de onun bir yöntemi var mı, bende desteklenmiyor diyorda

Son düzenleme:
Konu için teşekkürler. Bu 65 inç olan kaç zone bilen var mı

Sanırım 128miş bi ara vestel 65um9910 bakıyordum onda 240 zone vardı yinede bu fiyatına göre çok iyi

400 nit parlaklık veren miniled mi olur benim direct led philips tv bile 500 nit bu kandırmacadan başka bişey değil. yersen..

AIPQ bu özelliği deneyen var mı , karakterler daha pürüzsüz gözüküyor, pikseller azalıyor gibi geldi ama nedir tam olarak?

Ekler

• 1000138930.webp
    1000138930.webp
    465 KB · Hit: 75
Herkese selamlar o kadar okudum ki ve yenilemek için bende alacağım ama masaya ayaklarıyla koymam pek mümkün değil. Televizyonla beraber duvar aparatınıda sipariş geçmek istiyorum.
Nextstar YE-4270 70"
Everest TK-4085
Bu 2 modeli gördüm uyumluluk açısından ve kalite açısından hangisini önerirsiniz. Daha iyi bir öneriniz varsa lütfen yazın. Sağlam ve kaliteli olursa iyi olur.

Son düzenleme:
Böyle yazmış biri sizce de böyle mi
Ekran görüntüsü 2025-11-10 173727.webp

Böyle yazmış biri sizce de böyle mi
Alıntıyı görüntüle
Hocam renkler qned ile yakın denilebilir bence ama o da ucuz bir teknoloji değil zaten ses için bir ayarı var bence basslar gayet yeterli, şarkı daha dinlemedim, next buradaki çoğu arkadaşa ve bana da hemen 2 3 saat içinde geldi, hafıza konusu doğrudur bence de az ama oyun vs yükleyecekseniz az gibi geliyor, güncellemeler ile birlikte şişerek daha azalır mı bilmiyorum, geniş bir alan Aydınlanıyor muhabbeti de doğru olabilir ama Keskin moda alınca azalıyor o da sanırım.

LG IPS Panel, 128 dimming zone, ses seviyesi %100 çıkıyor fakat %25-30 üzerine çıkamazsınız aşırı güçlü ses sistemi. priz den ilk gücü verdiğinizde tamamen arayüzün gelmesi tam 35 saniye sürüyor, uyku modundan uyandırma 5-10 saniye, kanallar arası gecikme 2-3 saniye çok takılacak bir şey değil, 2. HDMI soketinde eARC mevcut, kanal veya video yüklemesi (internet hızına bağlı) gerçekleştikten sonra takılma olmuyor, arayüz de gezinirken ani geçişlerde hafif kasılmalar oluyor narin geçiniz. 2GB ROM ve 5GB Depolama mevcut, Panel gündüzleri yansıma yapabiliyor o yüzden görüntü ayarlarından panelin arka aydınlatma seviyesini %80 üzerine çıkarmak gerekebilir, geceleri ışık sızması veya parlamalar görünmüyor siyahlar olduğu gibi siyah görünüyor. 3 Gün de anca bu kadar deneyim kazandım.

Alıntıyı görüntüle
Güç ünitesi ve anakart ayrı pcb de yer alıyor eğer arıza olursa tek bir pcb onarımı veya değişimi rahatça gerçekleşir.
Alıntıyı görüntüle
İşlemcisi
Alıntıyı görüntüle
Anakart
Allah razi olsun.. fiyatlari makul seviyede oldugundan, ben de yerli firmayi desteklemek icin bu markayi almayi dusunuyorum..

Galiba öyle hocam daha iyi mi ,daha kötü mü tam çıkaramadım daha.
Bende yeni sipariş verdim çarşamba günü gelecek inşallah

He bide şuan akitf kullanan arkadaşlar bizimle ayarlarını paylaşabilirlerse çok iyi olur hem deneyimlemiş oluruz en iyi ses ve görüntüyü

Geri