🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Ben de ulaşmaya çalışıyorum ilçe yetkili servisine de ulaşılamıyor haftasonu komple mi kapalılar bilgisi olan yazabilir mi servis yönünden dakika 1 gol 1 oldu bu firma
Hocam cumartesi günü geldi benim tv. 444 lü numara açmadı direkt bulunduğum ilçedeki servisi aradım hemen geldi kurdu.

Bulunduğunuz ildeki servisi nereden buldunuz? Genel merkezden kayıt açtırmasak da oluyor mu?
Next web sayfasında var hocam tüm il ve ilçelerdeki yetkili servis numaraları.Ben direkt servise kurdurdum servis kayıt açarak cihazın garantisini başlattı.İl ve ilçe seçimi var üst kısımda linki aşağı bırakıyorum

Servisi aradığımda mesai saati dışındayız diyor bugün kapalı mı yoksa bu saatler de kapalı mı? Bilen var mı?
Yetkili servisler sayfasından bulunduğunuz konuma en yakın yetkili servisi arayın yardımcı oluyorlar. Ben aradım gün içinde gelecekler. Maça kadar yetişseler bari.

Mutlaka ilgilenirler hocam ürüne çok güveniyorlar ve kusursuz olması için uğraşıyorlar.Ben zaten bahsettim forumdan çok kişi aldı benzer problem yaşayan varsa diye bilgilendireceğim dedim.Benimkiyle aynı seridir size gelen sorunu ve çözümünü bildikleri için çok hızlı reaksiyon alırsınız diye düşünüyorum.Buradan süreç hakkında bilgilendirin lütfen sizde.
Haftasonu müşteri hizmetleri çalışmıyor. Pazartesi günü arayıp söyleyeceğim. Süreç hakkında yaşadıklarımı da aktarırım.

Yetkili servisler sayfasından bulunduğunuz konuma en yakın yetkili servisi arayın yardımcı oluyorlar. Ben aradım gün içinde gelecekler. Maça kadar yetişseler bari.
Next web sayfasında var hocam tüm il ve ilçelerdeki yetkili servis numaraları.Ben direkt servise kurdurdum servis kayıt açarak cihazın garantisini başlattı.İl ve ilçe seçimi var üst kısımda linki aşağı bırakıyorum

Saolun arkadaşlar aradım servisi ama kayıt açtırmadan gelmeyeceğini söyledi pazartesiye kaldı artık.

yok hocam ürünün temel performansı ile ilgili 3 cümle kurmak zor geliyor aldıktan sonra insanlara. Ama almadan önce ayakla veya aparatla ilgili 45 sayfa soru sorarlar.
Ben konu henüz 55 60. sayfalarda iken hepsini okuyup, arkadaşların detaylı deneyimlerine güvenerek aldım ve bir tv eksperi olmasam da çok memnun kaldım. Bahsettiğim gibi ilk 50 60 sayfada aradığınız her yeri bulabilirsiniz almadan önce

Benimki "kurarız abi wp'den adres isim-soyisim yaz" dedi, bekliyorum gelmesini. Garantiyi yalan etmez umarım.
Yok hocam bişey olmuyo ben o şekilde kurdurdum sonra 444 lü numarayı aradım durumu anlattım size ulaşamadım şu servis geldi kurdu dedim sıkıntı yok o servis kaydınızı açar dediler sonradan kontrol ettim kayıt açılmış garanti başlamış. Güzel günlerde kullanın sizde

Geri