🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Yok hocam bişey olmuyo ben o şekilde kurdurdum sonra 444 lü numarayı aradım durumu anlattım size ulaşamadım şu servis geldi kurdu dedim sıkıntı yok o servis kaydınızı açar dediler sonradan kontrol ettim kayıt açılmış garanti başlamış. Güzel günlerde kullanın sizde
Sağ olun hocam, sizde.

Hocam bir yanlışınız var. Firma ile görüşme sağladığımda üründe Qled katmanının olduğunu belirtmişlerdi. Hatta Scroll da Kaan'ın yorumlarda Qd-Miniled olduğunu yazmıştı.
Scroll incelemesi aşırı taraflı o yüzden dikkate almıyorum, Çamur gibi Doom oyununa iyi diyor adam. Ya oyun görmemiş yada başka ürünleri test etmemiş.
Ben yazılana bakarım hocam, hiç bir yazıda extra katman olarak q-dot geçtiğini görmedim. Bir firma daha var inceleyecek ki görüşme sağlanmış ancak Kasım hengamesi bitince gönderecekmiş Nexstar o zaman belli olur.

Bu aparatı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz? Fazla sündürmeden bende alacağım artık, ilerde bükülme vs. olursa o zaman bakarız napalım.
Hocam sabah yazmıştım arkadaşa ben kullanıyorum bu ürünü bikaç yıldır. önceki tv de (47 inch led tv) hiçbir sıkıntı yaşamadım taş gibi duruyor. Bu 65 inch tvyi de buna taktım. benim servis biraz tereddütte bıraktı beni. Bu televizyon için uygun değil esneme yapar zamanla tv düşebilir falan dedi.Normalde çok memnundum ben.40 kg taşıma kapasitesi var bizim tv lerde 20-25 kg arası bişey sanırım. Mantıken taşıma lazım.Alın yada almayın diyemem dediğim gibi servis öyle söylemese herkese önerecektim ben bu aparatı.

Hocam sabah yazmıştım arkadaşa ben kullanıyorum bu ürünü bikaç yıldır. önceki tv de (47 inch led tv) hiçbir sıkıntı yaşamadım taş gibi duruyor. Bu 65 inch tvyi de buna taktım. benim servis biraz tereddütte bıraktı beni. Bu televizyon için uygun değil esneme yapar zamanla tv düşebilir falan dedi.Normalde çok memnundum ben.40 kg taşıma kapasitesi var bizim tv lerde 20-25 kg arası bişey sanırım. Mantıken taşıma lazım.Alın yada almayın diyemem dediğim gibi servis öyle söylemese herkese önerecektim ben bu aparatı.
Hocam servisin fikridir doğru da olabilir ama ben sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tam bilmiyorum ama galiba ayaklarla birlikte 20-25 kilo, ayaksız kilo daha da az olabilir. En kötü ileride değiştiririz.

size şuanda sağlam hissiyatı veriyorsa sıkıntı yoktur hocam. ben de muhtemelen bunu alırım öne arkaya gidiyor sadece sanırım eğim ayarı yok.

ildeki servisi nereden buldunuz? Genel me

Benimki "kurarız abi wp'den adres isim-soyisim yaz" dedi, bekliyorum gelmesini. Garantiyi yalan etmez umarım.
Dikkat edin
Dsmart go 1 yıllık kodu alıyorlar sen görmeden. Adama söyle o kodu alacağım ondan sonra kuracaksın ç
.
Benim kodu çaldı üçkağıtçı. Şimdi yine bir next kurulumu var yiyorsa çalsın. Evde bir güzel rehin alırım.

Dikkat edin
Dsmart go 1 yıllık kodu alıyorlar sen görmeden. Adama söyle o kodu alacağım ondan sonra kuracaksın ç
.
Benim kodu çaldı üçkağıtçı. Şimdi yine bir next kurulumu var yiyorsa çalsın. Evde bir güzel rehin alırım.
Dsmart GO uygulamasını yükledim. Kutuyu açtıkları anda kod benimdir hocam. Tavsiye için teşekkür ederim.

Scroll incelemesi aşırı taraflı o yüzden dikkate almıyorum, Çamur gibi Doom oyununa iyi diyor adam. Ya oyun görmemiş yada başka ürünleri test etmemiş.
Ben yazılana bakarım hocam, hiç bir yazıda extra katman olarak q-dot geçtiğini görmedim. Bir firma daha var inceleyecek ki görüşme sağlanmış ancak Kasım hengamesi bitince gönderecekmiş Nexstar o zaman belli olur.
Bilemedim hocam olmasa müşteri hizmetleri yok derdi heralde. Fakat neden donanım özelliklerine yazmamışlar onu bilemiyorum

Ekler

• 191663a9-ea85-466d-ac6c-5f8f504ba7ed.webp
    191663a9-ea85-466d-ac6c-5f8f504ba7ed.webp
    70.9 KB · Hit: 78
Arkadaşlar bende bu tvden aldım. Youtube’da video izlerken bir kaç dakikada bir wifi bağlantısı kopup geri bağlanıyor. Bu tarz bir sorun yaşayan var mı bana özgü bir sıkıntı mı?

Hocam tam ne yapmak gerekiyor, uygulamadan mı kodu tarıyoruz? Biz de hazır olalım da kodu çaldırmayalım.
Bilmiyorum hocam henüz kuruluma gelmediler. Ben her ihtimale karşı uygulamayı indirip hesap oluşturdum. Kutu açıldıktan sonra QR kodu taratıp kaydı tamamlayacağım diye tahmin ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum hocam henüz kuruluma gelmediler. Ben her ihtimale karşı uygulamayı indirip hesap oluşturdum. Kutu açıldıktan sonra QR kodu taratıp kaydı tamamlayacağım diye tahmin ediyorum.
Uygulamada QR taratacak bir sekme bulamadım. Kameradan taratıp devam edeceğiz işlemlere galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,663
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri