❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Aydın merkez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedim ama olmadı ne tür düzenlemeler yapmam gerek?
Ben uzun adresi kısalttım biraz. Düzeldi. Ben de şaşırdım açıkçası. Adresi silip yeniden ekleyin isterseniz.

arkadaşlar bu tv den aldım montaj yaptırdım, ama optik ses çıkışına ses sistemini bağlayamadım. girişi bir garip sanki, var mı yapabilen ya da fikri olan? kırmızı ile işaretlediğim yer optik ses çıkışı.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-11-16 at 09.46.46.webp
    WhatsApp Image 2025-11-16 at 09.46.46.webp
    48.3 KB · Hit: 141
arkadaşlar bu tv den aldım montaj yaptırdım, ama optik ses çıkışına ses sistemini bağlayamadım. girişi bir garip sanki, var mı yapabilen ya da fikri olan? kırmızı ile işaretlediğim yer optik ses çıkışı.
Ben de optik kablo ile soundbara bağlıcam ne sıkıntısı var ki ?

Alan arkadaşlar varmı? Normalde Tcl Qd-miniled bakıyordum ama fiyatı baya cezbediyor.

Optik girişin bir tarafı düz olur genelde. Düz yeri gelicek şekilde iteleyince olur yani normalde. Bide koruma kapağı oluyor o da itince açılıyor zaten. Yada hdmi arc destekliyorsa tv ve soundbar pek farkı olmuyor onuda kullanabilirsin

Geri