Halloween
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
Yer neresiAmazon adresime gönderilemez diyor, bunu nasıl aşabilirim? Çevre illere teslimatla mı?
Yer neresiAmazon adresime gönderilemez diyor, bunu nasıl aşabilirim? Çevre illere teslimatla mı?
Adresinizde ufak düzenlemeler yapınca düzelmesi lazım .Amazon adresime gönderilemez diyor, bunu nasıl aşabilirim? Çevre illere teslimatla mı?
Aydın merkezYer neresi
Denedim ama olmadı ne tür düzenlemeler yapmam gerek?Adresinizde ufak düzenlemeler yapınca düzelmesi lazım .
Ben uzun adresi kısalttım biraz. Düzeldi. Ben de şaşırdım açıkçası. Adresi silip yeniden ekleyin isterseniz.Aydın merkez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim ama olmadı ne tür düzenlemeler yapmam gerek?
Ben de optik kablo ile soundbara bağlıcam ne sıkıntısı var ki ?arkadaşlar bu tv den aldım montaj yaptırdım, ama optik ses çıkışına ses sistemini bağlayamadım. girişi bir garip sanki, var mı yapabilen ya da fikri olan? kırmızı ile işaretlediğim yer optik ses çıkışı.
sıkıntı yokta, normal bir giriş değil sanki farklı bir bağlantı şekli var gibi, naptıysam başaramadım. yan takmaya çalışıyorum, çapraz takmaya çalışıyorum olmuyor.Ben de optik kablo ile soundbara bağlıcam ne sıkıntısı var ki ?
Abdullah hocam sende de televizyonu açıp kapatırken çıt çıt röle sesi gibi bir ses çıkıyor mu?
Henüz forumdan kimse almadı hocam biri alsın görüşlerini yazsın diye bekliyoruz bizde.Alan arkadaşlar varmı? Normalde Tcl Qd-miniled bakıyordum ama fiyatı baya cezbediyor.
Henüz forumdan kimse almadı hocam biri alsın görüşlerini yazsın diye bekliyoruz bizde.
Nasıl kimse almadi :d.Alan arkadaşlar varmı? Normalde Tcl Qd-miniled bakıyordum ama fiyatı baya cezbediyor.
Optik girişin bir tarafı düz olur genelde. Düz yeri gelicek şekilde iteleyince olur yani normalde. Bide koruma kapağı oluyor o da itince açılıyor zaten. Yada hdmi arc destekliyorsa tv ve soundbar pek farkı olmuyor onuda kullanabilirsinarkadaşlar bu tv den aldım montaj yaptırdım, ama optik ses çıkışına ses sistemini bağlayamadım. girişi bir garip sanki, var mı yapabilen ya da fikri olan? kırmızı ile işaretlediğim yer optik ses çıkışı.
Yok artık daha nelerHenüz forumdan kimse almadı hocam biri alsın görüşlerini yazsın diye bekliyoruz bizde.