🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Öyle, bedava sirke baldan tatlıdır derler ama dsmart go nun bedavası bile çekilmiyor :) Rezalet görüntü ve ağırlık, insanı TV den soğutur. O yüzden bu 2. bedava 1 senelik üyelik öncekini hemen silmiştim bunu hiç kurmam bile. Next te buraları okuyorsa boş yere masraf yapıp dsmart promosyonuna para vermesin derim, kimse dsmart üyelik var diye tv yi almıyor veya alanların dsmarta go ya katlanıp izleyeceğini sanmam.

Merhaba 65 inç hepsiburada üzerinden aldim. Ses ve görüntü bence fiyatına göre muazzam. Apple TV ile kullanıyorum. Dolby vision ve bi kaç ayar yapınca oled gibi görüntü nerdeyse. Fazlasıyla memnun kalırsınız tavsiye ederim.

Ekler

• IMG_8314.webp
    IMG_8314.webp
    812 KB · Hit: 144
  • IMG_8311.webp
    IMG_8311.webp
    659.3 KB · Hit: 145
  • IMG_8294.webp
    IMG_8294.webp
    842.4 KB · Hit: 143
Merhaba 65 inç hepsiburada üzerinden aldim. Ses ve görüntü bence fiyatına göre muazzam. Apple TV ile kullanıyorum. Dolby vision ve bi kaç ayar yapınca oled gibi görüntü nerdeyse. Fazlasıyla memnun kalırsınız tavsiye ederim.
Apple TV+ üyeliğinde severance izleyin hocam. Ben gelsin baslicam.

Arkadaşlar amazonda 4 taksit yapıyor daha fazla yapabilen var mı? Alacağım da biraz daha taksit yapan varsa fikir almak isterim

Dostlar servis işlemi tamamlamak için benden hb'nin e-faturasini istiyor. Sizde de süreç benzer mi oldu

Tv yayinlari akici mi? 58 inc qled modelinde tv yayinlarini begenmedim, onun harici youtube 4k videolar muazzam.. apple tv icerik olarak ne yapiyorsunuz?

Saçmalamış o servis, fatura sevkten sonra 7 gün içinde kesilme süresi var, tv yeni gelmiş o an nereden bulacaksın faturayı, faturayı kesecek next, hb değil, tv seri numarasını sisteme girmeleri yeterli.

Geri