🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

SUPER1000 kodu ??
1762864453990.webp

11.11i bekleyen agalarım burada mı? size önceden haberini verip bana güvenin demiştim ama ben de gidip slk gibi pazar günü aldım korkudan :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargoda mi iptal ettim?
hocam dağıtımda bile iptal oluyor teslim almazsanız geri gider ama iade 3 4 gün sürüyor hemen onaylasalar bile ki onaylamazlar bence ellerine ulaşmadan. karta yansıması da 1 2 günü buluyor benim önceki iadelerim hep böyle oldu.

bunda geçerli olurmu bu
Geçerli gözüküyor şartlara bakılırsa. Prime müşteri olup 1000 kişi içine girmek lazım kupon tükenmeden. Amazon satıcılı olarak girdi stoklara

Nasıl yararlanırım?

1) 11 Kasım gününde satıcısı Amazon.com.tr olan seçili ürünlerden 3000 TL ve üzeri alışveriş yapan Prime müşteriler, aynı alışverişte kullanmak üzere 1000 TL sepette anlık indirim fırsatı yakalar.
2) "SUPER1000" promosyon kodunun ödeme adımında “Hediye kartları ve promosyon kodları” kısmına girilerek, “Kullan” butonuna tıklanması ve etkinleştirilmesi gerekir.
3) Kampanya, 11.11, 18.00, 20.00 saatlerinde kullanıma açılacaktır.
4) Kampanya, belirtilen saatlerde kodu kullanacak olan 1.000 Prime müşteri ile sınırlıdır; bu sayı aşılınca kampanya sona erer. Ödeme adımında promosyon uygulanmıyorsa, kuponlar tükenmiş demektir.

Hocam HDR10 ve HDR10+ sertifikası yok ki nasıl 4K 60Hz 10bit 4.4.4 versin , Kablo destekliği taktirde 10bit 'i düşük çözünürlükte verir geri kalanı 8bit verir. En azından ben öyle biliyorum. RGB 4:4:4 ile YCbCr 4:4:4 bundardan biri 10 diğer 10+ diye biliyorum ben 10+ varsa RGB 4444 desteklediğinden normal 10 olmasına gerek yoktur. Yanlış bilmiyorsam böyleydi.

Vision'dan kurtarıyor ama HDR10+ dan kurtarmıyor olabilir

Bu mesafeleri baz alınız. Ayrıca koyacağınız yerin arkasında pencere olmaması veya az olmasına dikkat ediniz. Özellikle uydu yayınları izleyicileri için.
HDR10 ve HLG ibareleri çıkıyor HDR videolarda olması lazım he vesa dan sertifikalı olmayabilir.

11.11i bekleyen agalarım burada mı? size önceden haberini verip bana güvenin demiştim ama ben de gidip slk gibi pazar günü aldım korkudan :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dağıtımda bile iptal oluyor teslim almazsanız geri gider ama iade 3 4 gün sürüyor hemen onaylasalar bile ki onaylamazlar bence ellerine ulaşmadan. karta yansıması da 1 2 günü buluyor benim önceki iadelerim hep böyle oldu.
para hemen gelmez maalesef 2-8 iş günü içinde geliyor
Fark yapmaz muhtemelen yükselmez fiyatı. Fiyatlar demek ki böyle olacak aşağı yukarı.

Geçerli gözüküyor şartlara bakılırsa. Prime müşteri olup 1000 kişi içine girmek lazım kupon tükenmeden. Amazon satıcılı olarak girdi stoklara

Nasıl yararlanırım?

1) 11 Kasım gününde satıcısı Amazon.com.tr olan seçili ürünlerden 3000 TL ve üzeri alışveriş yapan Prime müşteriler, aynı alışverişte kullanmak üzere 1000 TL sepette anlık indirim fırsatı yakalar.
2) "SUPER1000" promosyon kodunun ödeme adımında “Hediye kartları ve promosyon kodları” kısmına girilerek, “Kullan” butonuna tıklanması ve etkinleştirilmesi gerekir.
3) Kampanya, 11.11, 18.00, 20.00 saatlerinde kullanıma açılacaktır.
4) Kampanya, belirtilen saatlerde kodu kullanacak olan 1.000 Prime müşteri ile sınırlıdır; bu sayı aşılınca kampanya sona erer. Ödeme adımında promosyon uygulanmıyorsa, kuponlar tükenmiş demektir.
o kadar büyük bir kupon sağlamamışlar fakat 4 taksit çok iyimiş ya biz 3 taksit ödemek için can çekişeceğiz. :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,781
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri