atesbobo
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
SUPER1000 kodu ??
SUPER1000 kodu ??
yok hocam benım iptal ettıgım daha gelmedı 2 8 gün arası dıyoBeyler HB'den almıştım 65'i ve şuan kargo'da. İptal istesem parası hemen gelir mi karta?
Kargoda mi iptal ettim?yok hocam benım iptal ettıgım daha gelmedı 2 8 gün arası dıyo
hocam dağıtımda bile iptal oluyor teslim almazsanız geri gider ama iade 3 4 gün sürüyor hemen onaylasalar bile ki onaylamazlar bence ellerine ulaşmadan. karta yansıması da 1 2 günü buluyor benim önceki iadelerim hep böyle oldu.Kargoda mi iptal ettim?
para hemen gelmez maalesef 2-8 iş günü içinde geliyorKargoda mi iptal ettim?
hocam saat 11.11de yığılma oldu mu? şans işi mi yoksa el çabukluğuyla alınabilir mi?
Geçerli gözüküyor şartlara bakılırsa. Prime müşteri olup 1000 kişi içine girmek lazım kupon tükenmeden. Amazon satıcılı olarak girdi stoklarabunda geçerli olurmu buNextStar YE-65IDWG11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.tr: Elektronik
NextStar YE-65IDWG11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
HDR10 ve HLG ibareleri çıkıyor HDR videolarda olması lazım he vesa dan sertifikalı olmayabilir.Hocam HDR10 ve HDR10+ sertifikası yok ki nasıl 4K 60Hz 10bit 4.4.4 versin , Kablo destekliği taktirde 10bit 'i düşük çözünürlükte verir geri kalanı 8bit verir. En azından ben öyle biliyorum. RGB 4:4:4 ile YCbCr 4:4:4 bundardan biri 10 diğer 10+ diye biliyorum ben 10+ varsa RGB 4444 desteklediğinden normal 10 olmasına gerek yoktur. Yanlış bilmiyorsam böyleydi.
Vision'dan kurtarıyor ama HDR10+ dan kurtarmıyor olabilir
Bu mesafeleri baz alınız. Ayrıca koyacağınız yerin arkasında pencere olmaması veya az olmasına dikkat ediniz. Özellikle uydu yayınları izleyicileri için.
11.11i bekleyen agalarım burada mı? size önceden haberini verip bana güvenin demiştim ama ben de gidip slk gibi pazar günü aldım korkudan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam dağıtımda bile iptal oluyor teslim almazsanız geri gider ama iade 3 4 gün sürüyor hemen onaylasalar bile ki onaylamazlar bence ellerine ulaşmadan. karta yansıması da 1 2 günü buluyor benim önceki iadelerim hep böyle oldu.
Fark yapmaz muhtemelen yükselmez fiyatı. Fiyatlar demek ki böyle olacak aşağı yukarı.para hemen gelmez maalesef 2-8 iş günü içinde geliyor
yok hocam tv satın aldım 1 saaate iptal ettimKargoda mi iptal ettim?
o kadar büyük bir kupon sağlamamışlar fakat 4 taksit çok iyimiş ya biz 3 taksit ödemek için can çekişeceğiz.Geçerli gözüküyor şartlara bakılırsa. Prime müşteri olup 1000 kişi içine girmek lazım kupon tükenmeden. Amazon satıcılı olarak girdi stoklara
Nasıl yararlanırım?
1) 11 Kasım gününde satıcısı Amazon.com.tr olan seçili ürünlerden 3000 TL ve üzeri alışveriş yapan Prime müşteriler, aynı alışverişte kullanmak üzere 1000 TL sepette anlık indirim fırsatı yakalar.
2) "SUPER1000" promosyon kodunun ödeme adımında “Hediye kartları ve promosyon kodları” kısmına girilerek, “Kullan” butonuna tıklanması ve etkinleştirilmesi gerekir.
3) Kampanya, 11.11, 18.00, 20.00 saatlerinde kullanıma açılacaktır.
4) Kampanya, belirtilen saatlerde kodu kullanacak olan 1.000 Prime müşteri ile sınırlıdır; bu sayı aşılınca kampanya sona erer. Ödeme adımında promosyon uygulanmıyorsa, kuponlar tükenmiş demektir.