🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şundan almıştım ama bu da yapar mı acaba aynısını
Hocam bu ürün öne geliyor, duvarınız ne , TV yi öne çektiğinizde duvardan düşüp gelmesin,

Beyler HB'den almıştım 65'i ve şuan kargo'da. İptal istesem parası hemen gelir mi karta?

İzleniyor hocam
Arkadaşın almayı düşündüğü aparat bundan hocam yani öne gelip düşmese bile bu zırıltı da izlemesi mümkün değil.İşin kötüsü bu aparat epey ağır bunu kurmak için bi sürü delik açacak duvara kurduktan sonra bu problemi yaşayıp sökecek hem iadesiyle uğraşacak hem duvara zarar verecek hem zaman kaybı yaşayacak

18:00 SUPER1000 kodu ile birleştirilirse 1000tl daha düşer. 4 taksit imkanı ile güzel olur diye düşünüyorum
Hb'de kargoda 65 olanı. İptal istedim ama iptal falan olmadı :D. Kartta da limit yok.

Hb'de kargoda 65 olanı. İptal istedim ama iptal falan olmadı :D. Kartta da limit yok.
Kargodaysa hemen olmayabilir kral. Ya geri dönmesini bekler yada ededebilir düşük ihtimal. Bence aldıysan etmeseydin alasıya kadar o da kaçmasın😅

Kargodaysa hemen olmayabilir kral. Ya geri dönmesini bekler yada ededebilir düşük ihtimal. Bence aldıysan etmeseydin alasıya kadar o da kaçmasın😅
Batti balık yan gider ya. Denedik artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,879
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri