🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

her şey iyi güzelde ne zaman 4k bir tv alasım geliyor sonra düşünüyorum evde kimse tv izlemiyor herkesin elinde telefon tablet e bende zaten pc var ayriyeten nabicam diyorum hep bu şekilde hep rafa kalkıyor

her şey iyi güzelde ne zaman 4k bir tv alasım geliyor sonra düşünüyorum evde kimse tv izlemiyor herkesin elinde telefon tablet e bende zaten pc var ayriyeten nabicam diyorum hep bu şekilde hep rafa kalkıyor
inan bana bilgisayar bağımlısı bile bu tv ye bakar bilgisayarı kapatıp o derece güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

58 QLED modelinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu ürün baya güzel fiyatının hakkını veriyor o kadar diyeyim.

@Perfectshot06 eARC mevcut görünüyor PC yi HDMI 2 ye bağladığım da Bağlantılar kısmında eARC yazıyordu direkt.

@somoncum hocam 32 inç 4k kullanıyorum ben ppi değeri bunun 2 katı neredeyse. yakından kötü mü gözüküyor keskinlik? pixel sayma muhabbetleri falan yoktur heralde

Ürünü dün aldım bugün geldi ilçemdeki servisi bulup çağırdım sağ olsun 2 saat içinde geldi o da açılımı için onu bekledim ve manzara bu şekilde... birde hepsi jet bandrol yapıştırmış darbe alan yer belli olmasın diye neyseki servis tutanak tuttu değişim talep ettim umarım hızlı bi şekilde yardımcı olurlar.
G.o

@Discrew HDMI 2.1 kablo takip EDID 2.1 seçtiğinde görüntü geldi mi?

inan bana bilgisayar bağımlısı bile bu tv ye bakar bilgisayarı kapatıp o derece güzel.
ablamlarda samsung marka bir tv var sanırım asagıdakı lınktekı ürün olması lazım valla bunda film falan izlemesi aşırı keyıflı idi ama amazon prıme videodan falan 4k fılmlerı 4k acamayı bir türlü beceremedım ıntarnet hızım falanda ıyıdı ama yapamadım ona canım sıkılmıstı acaba neden yapıyorkı bunu

@somoncum hocam 32 inç 4k kullanıyorum ben ppi değeri bunun 2 katı neredeyse. yakından kötü mü gözüküyor keskinlik? pixel sayma muhabbetleri falan yoktur heralde
piksel görmüyorsun da fps oyunu oynanmaz 60Hz ve bilirsin ki LED aydınlatmaya sahip panellerde ghosting fazla oluyor.

Beyler takipteydim son olarak alınır mı? Güzel TV mi?
Almazsan pişman olursun o kadar iyi diyorum.

piksel görmüyorsun da fps oyunu oynanmaz 60Hz ve bilirsin ki LED aydınlatmaya sahip panellerde ghosting fazla oluyor.

Almazsan pişman olursun o kadar iyi diyorum.
sende vıdeo varmıydı test ıcın lınkını atarmısın varsa

ablamlarda samsung marka bir tv var sanırım asagıdakı lınktekı ürün olması lazım valla bunda film falan izlemesi aşırı keyıflı idi ama amazon prıme videodan falan 4k fılmlerı 4k acamayı bir türlü beceremedım ıntarnet hızım falanda ıyıdı ama yapamadım ona canım sıkılmıstı acaba neden yapıyorkı bunu
4K videoyu ilk başta hani 2-3 saniye yükleme yapıyor ya ondan sonra hiç yükleme yapmıyor. İnternet 35/12 mbps farklı telefon veya cihazdan indirme veya video izlemediğin sürece direkt yüklüyor takılmadan internetim hızlı olsa dert bile etmezsin.

Bir ölçebilir misiniz hocam
hemen.

sende vıdeo varmıydı test ıcın lınkını atarmısın varsa
Var dur yüklerim ama adamları iyi seçemediğim için çok ölmüş olabilirim. Odaklanmak zor 65 inch tv varken :D

@somoncum hocam son bir soru daha sorayım. oledlerde yaygın olan gri renklerde bantlaşma var mı fotoğraftaki gibi

Ekler

• 1762705431504.webp
    1762705431504.webp
    81.2 KB · Hit: 60
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye