🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

Tam tv yi almaya niyetleniyordum. 30 bine grunding oled tv denk geldi onu Sipariş verdim. Neye niyet neye kısmet oldu :)

Ekler

• 1000052994.webp
    1000052994.webp
    110.7 KB · Hit: 238
Tam tv yi almaya niyetleniyordum. 30 bine grunding oled tv denk geldi onu Sipariş verdim. Neye niyet neye kısmet oldu :)
Bu da aldırmıyor. Hiçbir indirimi yakalayamadık. 120-144 Hz TV lazım bana. En son bu Miniled'i alacağım az kaldı.

Güzel fiyatmış h.o biz OLED paneli uzun süre koruyabileceğimizi sanmadığımız için MiniLED tercih ettik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknosanın kendi sitesinde 31 bin küsüre var gözüküyor hocam
Edit: bu 9700b yazıyor o 9700 birebir aynısı olmayabilir emin olamadım
Vatan da GHO9700 36k

Son düzenleme:
75 inç fiyatını görünce 11.11 i beklemeden 65i aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Başından beri takip ediyorum başlığı, birkaç duvar aparatı tavsiyesi olmuştu baya geride kaldı. Yeni gelenleri de güncellemek adına terkar duvar aparatı tavsiyesi verir misiniz servise para vermeyelim ekstra

75 inç fiyatını görünce 11.11 i beklemeden 65i aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Başından beri takip ediyorum başlığı, birkaç duvar aparatı tavsiyesi olmuştu baya geride kaldı. Yeni gelenleri de güncellemek adına terkar duvar aparatı tavsiyesi verir misiniz servise para vermeyelim ekstra
NEXT YE-4270, daha kaliteli olanları vardır elbet bakmak lazım.

Teknosanın kendi sitesinde 31 bin küsüre var gözüküyor hocam
Edit: bu 9700b yazıyor o 9700 birebir aynısı olmayabilir emin olamadım
Hocam şuan o fiyatta teknosada goremedim. Hepsiburadada teknosa dan satılan stok bitmiş. 2 3 saat önce 9700b modeli 39 binlerdeydi. 9700 ile 9700b arasinda farki ne bende bilmiyorum. Teknik özelliklerinde hdmi 2.1 desteği de var gözüküyor tek fark o mu acaba bilemedim ama 30 bine oled tv daha ucuzunu alamazdim. Sadece kullanirken oled yanığı vs için cok dikkat etmem gerekecek. 9900 olani 36 olarak gözüküyor o da bitmezse stok iyi fiyat gibi duruyor.

Panel üreticisi hangi firma, yanmayı hangi yöntemle/rle engelliyor ya da engelliyor mu? Araştırdınız mı?
Hocam daha once youtubedan biraz bakmıştım incelemelerine lg diyorlardi. Sistem oled yanığına karşı 10 15 dk guncelleme yapiyordu. Alirken fiyattan ötürü direk yapıstim zaten yoksa direkt aklimda oled yoktu.

Hocam servis yanında bunu ücretsiz getirmiyor mu bizim ayrı olarak almamız mı gerekiyor
Önceki sayfalarda kimi servis 2000 kimi servis 1000 lira istemiş duvar montajına askı ile beraber. Ama kendi askın varsa ücretsiz kuruyorlar diye biliyorum. Üniteye kurulum ise ücretsiz.

NEXT YE-4270, daha kaliteli olanları vardır elbet bakmak lazım.

hocam biri north bayou atmıştı 1000tl civarına ama onlar 55 inç destekliyor max ben mi yanlış hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,079
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri