n7cati
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,264
Hocam kaliteli mi sence ve arayüzde donma vs oluyor muBunun 65 olanını 23e almıştım mayısın ortasında. üzdü
Hocam kaliteli mi sence ve arayüzde donma vs oluyor muBunun 65 olanını 23e almıştım mayısın ortasında. üzdü
Arayüzde donma falan hiç yaşamadım, cloudstream stremio ne var ne yok yükledim. 10 yıldır evde televizyon yoktu. Ne alsam güzel gelirdi muhtemelen. Amcamda vestel vardı onda mesela vs yaşanıyordu. Ona kıyasla çok iyi ama tcl vs kıyası yapamam. 23 e bile memnunum açıkcası bu fiyata çok iyi olduğunu düşünüyorum.Hocam kaliteli mi sence ve arayüzde donma vs oluyor mu
Bu fiyat bandında panel olarak rakipsiz bu televizyon.Yorumlar biraz karışık tv bakıyorum neler öneriliyor 15k civarı
Hocam üzdü derken fiyat olarak mı. Yoksa TV pek iyi değil mi?Bunun 65 olanını 23e almıştım mayısın ortasında. üzdü
Paneli KTC üretiyormuş. 20K ya philips vardı sabah bende düşünüyorum almayıBu fiyat bandında panel olarak rakipsiz bu televizyon.
KTC değil TCL CHOT panel kullanıyor. Televizyonun üreticisi KTC. Next parçaları Türkiye'ye getirip parçaları birleştirip kendi logosunu basarak televizyon olarak satıyor.Paneli KTC üretiyormuş. 20K ya philips vardı sabah bende düşünüyorum almayı
Diğer baktığım TVKTC değil TCL CHOT panel kullanıyor. Televizyonun üreticisi KTC. Next parçaları Türkiye'ye getirip parçaları birleştirip kendi logosunu basarak televizyon olarak satıyor.