Hülagühan88
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 382
Xiaomi.kanka hiç bir halt anlamadım bumu yavaş cihaz xioami mi![]()
Xiaomi.kanka hiç bir halt anlamadım bumu yavaş cihaz xioami mi![]()
Bunu bilmiyorum da xiaomi kesinlikle değil. İnanılmaz yavaş bir alet. Xiaomi mi box'ı kesinlikle önermiyorum.
Bu fiyat bandında sadece Xiaomi Mi TV Stick o da yavaş bir Android TV Stick. Bu yüzden Next Start 4K.
bu nextin işlemcisi mi stick 4k ile birebir aynı yani ondan yukarı bir bir performans beklemeyin.xiaomi tv box 2nd gen'i kullandin mi?
ihtiyacım vardı çektim 1 tane teşekkürlerTekrardan bu fiyatta. Fiyatına göre performansı oldukça iyi bir Android TV Box. Google Widevine L1 lisansı da var.
Merhaba bende bu cihazi kullaniyorum.Bu fiyata düşünmeden alın bence 1-2 ay'dan fazladır kullanıyorum film youtube vs on numara cihaz kasma donma sıfır
Cevap verebilir misiniz ona göre alacağım2 gün önce xiaomi mi stick aldım amazondan iade edip bunu almalı mıyım mi stick arada donma yapıyor ama rahatsız edecek kadar değil arada performans farkı var mı baya bir de ben kumandanın poşetini attım amazon iade alır mı acaba
Benim ilk aldığımda vardı dsmart. Ancak daha sonra bir tane de arkadaş için aldım onda çıkmadı.Alacak olanların haberi olsun Amazon'un sattıklarında Dsmart üyeliği yok.
Onu bende ayarlayamadım. Tv Toshiba. Ses tuşları ve açma kapama kumanda ediyor ama geçiş tuşu kumanda etmiyor.Merhaba bende bu cihazi kullaniyorum.
Kumanda ayarini yaptim ancak sag en ustteki tus sizde calisiyor mu.?
Simgesinden anladigim tv ile cihaz arasinda swap yapmaya yariyor diye yorumladim.
Suan power tusuna basmadan tv den cihaza yada cihazdan tv ye gecis yapamiyorum sizde durum nedir. Yanlis mi dusunuyorum normali zaten dedigim sekilde mi.?
mi box 4'tede vamı o özellik ?bu nextin işlemcisi mi stick 4k ile birebir aynı yani ondan yukarı bir bir performans beklemeyin.
Bu arada tv box s gen 2 kullandım muazzam hızlı güzel bir cihaz sonradan apk vs de kolayca yükleniyor ayrıca storedan indireceğin bir browser ile bilgisayar gibi kullanabiliyorsun. Bağladığın flash belleği depolama alanı olarak da kullanabilirsin. Tavsiyemdir.
Değecek bir ürün kesinlikle imkanınız var ise o şekilde yapıp next almanız daha iyi olacaktırCevap verebilir misiniz ona göre alacağım