Neler Yeni

🔥İndirim Next Start 4K Android TV Box 1.495 TL

200 tl daha ekleyip yeni nesil de alabilirsiniz. Satıcı Next bayisi.
Cumartesi 1645'TL ye aldım. Daha önce kullanmamıştım. Samsung Tv Tizen'den sonra baya memnunum. Soundbar ve tv'de bağlı. Ufak uyum sorunu var hata mesajı veriyor ses için tv Kumandasıyla ama ses açıyor, tv kapatıyor. Yenisi varken eski sürümü 200 tl fark için almaya gerek yok.

1742319329913.png

Mis gibi cihaz.

xiaomi box s 4k kullanıyorum memnunum

Cahilliğimden soruyorum ne işe yarıyo tam olarak. Evdeki tv 10 senelik ve yavaş. Anten kablosu bağlayıp uydu kanalları izlenebiliyo mu
Bildiğim kadarıyla bu alet sayesinde eski televizyonun varsa YouTube, Netflix vs.girebiliyorsun.

Cahilliğimden soruyorum ne işe yarıyo tam olarak. Evdeki tv 10 senelik ve yavaş. Anten kablosu bağlayıp uydu kanalları izlenebiliyo mu
Android TV Box bu. İlla ki görmüşsündür Youtube'a, Netflix'e falan giren Android TV'ler var. Bu alet televizyonunu Android TV yapmanı sağlıyor. Uydu ile televizyon kanalları izleyemiyorsun. Onun için buna bakman lazım:

Arkadaşlar bu trendyoldaki lisansız 4/64 cihazlar ile bunların farkı nedir.O cihazlar hem daha ucuz hemde donanım olarak çok daha iyi duruyor yanlarında gelen kumandalarda air mouse falan da oluyormuş sanırım .Lisans ne kadar önemli ?_

Arkadaşlar bu trendyoldaki lisansız 4/64 cihazlar ile bunların farkı nedir.O cihazlar hem daha ucuz hemde donanım olarak çok daha iyi duruyor yanlarında gelen kumandalarda air mouse falan da oluyormuş sanırım .Lisans ne kadar önemli ?_
Netflix blutv gibi uygulamalarda 4k izleyemezsin lisans olmazsa.

Geri