🔥İndirim Next Start Pro 4K 32 GB Android TV Box 1.715 TL

İlk nesili aldım ve aşırı memnunum sırf şu ai muhabbetini deneyimlemek için bundan da 1 adet aldım.

Fiyat performans tarafında kafaya oynuyor alet.

Tod mobil ve bilgisayar aboneliğim var da akıllı televizyon için yok. Bu cihazı mobil cihaz olarak mı TV olarak mı görüyor? Bilen var mıdır?
Android TV arayüzüne sahip olduğu için Google Play Store'da bulunan TOD uygulaması televizyon TOD uygulaması bu yüzden çalışmaz.

iptv önerebilecek var mı bu cihazda kullanabileceğimiz özelden de yazabilirse çok sevinirim

Eski neslin 16 gb 4k olanını kullanıyorum , güzel cihaz bu fiyata alınır. Kasma donma , ısınma , ses yok. (1080p de kullanıyorum)
Tek sıkıntısı bir süre sonra canlı yayın falan izlerken ekran uyku moduna geçiyor ve resimli sayfa açılıyor. Sanırım tepki falan verilmediğindendir bilmiyorum , ayarlardan kurcalamak lazım.

Tek sıkıntısı bir süre sonra canlı yayın falan izlerken ekran uyku moduna geçiyor ve resimli sayfa açılıyor. Sanırım tepki falan verilmediğindendir bilmiyorum , ayarlardan kurcalamak lazım.
Cihazı kurarken boştayken Google fotoğraflarda ki fotoğrafları göster ayarını açtıysanız eğer ondan olabilir.

Eski neslin 16 gb 4k olanını kullanıyorum , güzel cihaz bu fiyata alınır. Kasma donma , ısınma , ses yok. (1080p de kullanıyorum)
eski vga monitöre dönüştürücü ile bağlanırmı

Cihazı kurarken boştayken Google fotoğraflarda ki fotoğrafları göster ayarını açtıysanız eğer ondan olabilir.
Olabilir hocam , dediğiniz google fotoğraflarından çıkıyor işte , kurcalamaya üşeniyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bağlanır diye düşünüyorum hocam , ama kaliteye kefil olmam.

reis bu mi stick ile aynı işlemi mi görüyor? smart tvyi android hale getiriyor dimi? apk uygulama falan yükleyebiliyoruz bunu takınca?
eski kasalı uydu alıcıların yeni nesil versiyonu gibi düşün android var içinde ama uydu özelliği yok ama ıptv falan varsa normal tv gibi iş görür apk yüklenebiliyor ve bütün sticklerden iyidir

bağlanır

next köklü ve taş gibi markadır sorun çıkarmaz sizin sorununuz yazılımsal gibi duruyor hiç sıfırlamayı denediniz mi

Olabilir hocam , dediğiniz google fotoğraflarından çıkıyor işte , kurcalamaya üşeniyorum :D
Screenshot_2025-04-28-22-37-04-696_com.google.android.youtube-edit.jpg

Kurulum yaparken bunu açmışsınız bu yüzden boştayken fotoğraflar çıkıyor.

Alıntıyı görüntüle
Kurulum yaparken bunu açmışsınız bu yüzden boştayken fotoğraflar çıkıyor.
teşekkür ederim hocam bakıcam.

eski kasalı uydu alıcıların yeni nesil versiyonu gibi düşün android var içinde ama uydu özelliği yok ama ıptv falan varsa normal tv gibi iş görür apk yüklenebiliyor ve bütün sticklerden iyidir

bağlanır

next köklü ve taş gibi markadır sorun çıkarmaz sizin sorununuz yazılımsal gibi duruyor hiç sıfırlamayı denediniz mi
muhtemelen ayarlarla alakalı hocam , ufak bir ayarlar düzelir.

Geri