İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,403
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru.Sinetech![]()
![]()
Doğru.Sinetech![]()
![]()
Siz değilisiniz ama sanırım dimiDoğru.
Tabii ki değilim. Adamın kendi forumu var ve bayağı gelişti.Siz değilisiniz ama sanırım dimi![]()
Evet hocam severek izliyom vallaTabii ki değilim. Adamın kendi forumu var ve bayağı gelişti.
Bundan daha iyisini alabilmek için bütçeyi 3.000 TL'e çıkartmak lazım. 3.000 TL'e kadar en iyisi bu. Mi Box 2. Nesil'den daha iyi.Bundan daha iyi cihazlar hangisidir ve artıları nelerdir? Fiyat farketmeksizin mesela mi box 2. nesil
Çok mu kasma donma yapıyor hocamGeçen ay 1600e aldıydım. İşimi görüyo ama kasma donma fazla geldi bana
Çok değil ama bi noktadan sonra can sıkıcı oluyorÇok mu kasma donma yapıyor hocam
Çok değil ama bi noktadan sonra can sıkıcı oluyor
İlk aldığımdan beri performans modu açık projectivity launcherda kullanıyorum zatenBu konu da anlatılan performans modunu açabilirsiniz. Google TV'nin arayüzü ağır ve akıcı değil Projectivity Launcher kullanabilirsiniz.Deneyim - 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı - 1645 TL 🔥🔥
Next Start Pro 4K 🙂 Üretici: Skyworth Digital Model: HPR3A1325_4K İşlemci: Realtek RTD1325 ARM Cortex A55 GPU: Mali G57 RAM: 2GB DDR4 Depolama: 32GB Sistem: GTV12 Video Çıkışı: HDMI 2.1b Wifi: 2.4ghz/5ghz/ Bluetooth: BT 5.2 USB: 1x usb 2.0 1x type-c Video: HDR – HDR10+, HLG ( AV1, VP9, H.264...tavsiyeforumu.com
Tüm Android TV cihazları adaptöre bağlanarak çalışıyor. Kutusundan çıkan HDMI kablosunu ve adaptörü kullanmanız gerekiyor. Yavaş Android projeksiyonunuz için alınılabilir.Küçük bir projeksiyonum var kendi androidi pek iş yapmıyor. Ama tripoda bağlı havada durabilecek bir cihaz mı enerjisi için priz lazım mı yoksa mi stick gibi mi
Stick daha mantıklı o halde banaTüm Android TV cihazları adaptöre bağlanarak çalışıyor. Kutusundan çıkan HDMI kablosunu ve adaptörü kullanmanız gerekiyor. Yavaş Android projeksiyonunuz için alınılabilir.