Neler Yeni

🔥İndirim Next Start Pro 4K 32 GB Android TV Box 1.715 TL

bunda ki gb olayı nedir buna bişi yükleyebiliyor muyuz ki

android box olduğu için uygulama yükleniyor hocam.
bazı tv lerde kumanda görüyorum çok güzel oluyor kumandayı hareket ettirdikçe fare imleci hareket ediyor veya sesli söyleme imkanı var bunda öyle bir durum söz konusu mu

bazı tv lerde kumanda görüyorum çok güzel oluyor kumandayı hareket ettirdikçe fare imleci hareket ediyor veya sesli söyleme imkanı var bunda öyle bir durum söz konusu mu
Google Asistan var ancak fare imleci ile hareket ettirme lisanslı Android TV cihazların kumandasında yok.

Andorid' i bu akıllı tv' den daha iyi midir?

Steam link ile çalışırsa alırım.

bilmediğimden soruyorum bunu alıp kaçak maç izlenebilir mi googleden falan selcuksp taraftarim gibi

Bu tarz cihazları ilk defa deneyecekler için işinize yarayabilecek uygulamalar:
JioSPhere: Reklam engelleyicisi olan ve kumandayı fare olarak kullanma desteği olan bir tarayıcı.
CX File Explorer: Dosya yöneticisi, APK vb. kurarken işe yarar.
Projectivity Launcher: Google TV'nin saf arayüzden daha hafif ve özelleştirilebilir güzel başlatıcı.
LeanKey Keyboard: Google klavyesinde fare ile klavyedeki tuşlara tıklayamıyorsunuz ama bu klavye uygulamasında fare ile klavyedeki tuşlara tıklama desteği var.

Bu tarz cihazları ilk defa deneyecekler için işinize yarayabilecek uygulamalar:
JioSPhere: Reklam engelleyicisi olan ve kumandayı fare olarak kullanma desteği olan bir tarayıcı.
CX File Explorer: Dosya yöneticisi, APK vb. kurarken işe yarar.
Projectivity Launcher: Google TV'nin saf arayüzden daha hafif ve özelleştirilebilir güzel başlatıcı.
LeanKey Keyboard: Google klavyesinde fare ile klavyedeki tuşlara tıklayamıyorsunuz ama bu klavye uygulamasında fare ile klavyedeki tuşlara tıklama desteği var.
Sinetech :D ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,730
Üyeler
173,247
Son üye
ekrem34
Geri