kayrardawqq
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Mi box gibi bir şey. Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabilme şansınız var. Cpu da Cortex-A55miş. bu fiyata gayet iyi.
Bende var bundan baya seri, memnunumMi box gibi bir şey. Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabilme şansınız var. Cpu da Cortex-A55miş. bu fiyata gayet iyi.
tv kumandası ile kontrol edileceğini zannetmiyorum.Samsung TV ile kullanan var mı acaba? Tv kumandası ile kontrol edilebiliyor mu?
Hocam Mi TV Stick 4K var denemek için tanıdığımdan aldım, onu TV kumandası ile kontrol edebiliyorum ama Cortex A35 olduğu için ara sıra teklemeler oluyor. Bu cihaz hem soğutma hacmi hem işlemci olarak daha iyi fakat TV kumandası ile kontrol büyük rahatlık. O yüzden kullananlar varsa eğer ediliyorsa bu ürünü alacağım, edilmiyorsa riske atmayıp Xiaomi'nin stick'ini alacağım.tv kumandası ile kontrol edileceğini zannetmiyorum.
valla hiç bilmiyorum hocam araştırın bir.Hocam Mi TV Stick 4K var denemek için tanıdığımdan aldım, onu TV kumandası ile kontrol edebiliyorum ama Cortex A35 olduğu için ara sıra teklemeler oluyor. Bu cihaz hem soğutma hacmi hem işlemci olarak daha iyi fakat TV kumandası ile kontrol büyük rahatlık. O yüzden kullananlar varsa eğer ediliyorsa bu ürünü alacağım, edilmiyorsa riske atmayıp Xiaomi'nin stick'ini alacağım.
Mi Box 2. Nesil'den daha iyi. Daha güçlü işlemciye sahip ve işlemcisi yapay zeka destekliyor yani görüntü kalitesini yapay zeka ile arttırabiliyorsunuz.Mi box gibi bir şey. Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabilme şansınız var. Cpu da Cortex-A55miş. bu fiyata gayet iyi.
Samsung smart monitör kullanıyorum ve start pro 4k kullanıyorum her iksinin kumandası birbirini yönetebiliyor öneririmSamsung TV ile kullanan var mı acaba? Tv kumandası ile kontrol edilebiliyor mu?
kesinlikle alınırLG smart televizyon (2014 model) için alınır mı YouTube vesayre için