Next Start Pro 4K TV Box sepette 1.549 TL

tv kumandası ile kontrol edileceğini zannetmiyorum.
Hocam Mi TV Stick 4K var denemek için tanıdığımdan aldım, onu TV kumandası ile kontrol edebiliyorum ama Cortex A35 olduğu için ara sıra teklemeler oluyor. Bu cihaz hem soğutma hacmi hem işlemci olarak daha iyi fakat TV kumandası ile kontrol büyük rahatlık. O yüzden kullananlar varsa eğer ediliyorsa bu ürünü alacağım, edilmiyorsa riske atmayıp Xiaomi'nin stick'ini alacağım.

Hocam Mi TV Stick 4K var denemek için tanıdığımdan aldım, onu TV kumandası ile kontrol edebiliyorum ama Cortex A35 olduğu için ara sıra teklemeler oluyor. Bu cihaz hem soğutma hacmi hem işlemci olarak daha iyi fakat TV kumandası ile kontrol büyük rahatlık. O yüzden kullananlar varsa eğer ediliyorsa bu ürünü alacağım, edilmiyorsa riske atmayıp Xiaomi'nin stick'ini alacağım.
valla hiç bilmiyorum hocam araştırın bir.

Samsung TV ile kullanan var mı acaba? Tv kumandası ile kontrol edilebiliyor mu?
Samsung smart monitör kullanıyorum ve start pro 4k kullanıyorum her iksinin kumandası birbirini yönetebiliyor öneririm

Kesinlikle bu fiyata alin. Görüntü kalitesi şimdiye kadar kullandığım en iyi TV box'lardan biri oldu. Alır almaz ota update yapın ve temiz format atın kullanmaya başlayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri