🔥İndirim Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.888₺

02165929800

En hızlı satış a bağlanıyor oraya bağlandıktan sonra kurulum yaptırmak istiyorum deyin yönlendiriyorlar 😄
bu numara sürekli hat meşgül uyarısı veriyor 444 36 66 ise çalıyor fakat açan yok nasıl ulaşıcaz bu adamlara ya. ucuz etin yahnisi resmen. sen nasıl ulaştın hocam.

bu numara sürekli hat meşgül uyarısı veriyor 444 36 66 ise çalıyor fakat açan yok nasıl ulaşıcaz bu adamlara ya. ucuz etin yahnisi resmen. sen nasıl ulaştın hocam.
Hocam ben 17:30 civarı aradım 2-3 kez meşgul çaldı sonrasında bağlandım. Çok uğraşmadım yani.

Amazondan alınan next tvler için servis ücretsiz mi mobilya üstü kurulum için? Trendyolda ücretsizdi 2024te.

beyler konuyu yeni gördum tv ihtiyacım vardı zaten bunu alıp şuana kadar sorun yasayan yada beğenmeyen varmı nasıl ürün evde genelde tv acılmıyor arada mac izlemek icin acıyoruz zaten tatmin eder mi? 4k olması guzel pcyı falanda baglarım arada fıfa atmak ıcın

Tv geldi, fiyat performans harika. Geçişler yavaş ama kabul edilebilir yavaşlıkta. Gündüz ekran çok parlıyor ama gece ve hava kararınca görüntü on numara, akşam izliyoruz zaten. Dsmart go kodunu garanti belgesine qr olarak koymuşlar ama baktım boş muhabbet. Film açıyorum adamın elindeki sigaraya kadar sansürlü, kalite maksimum 1080p'dir. Prime vs lazım hakkını vermek için televizyonun. 4K görüntü kalitesi çok iyi, 4k monitörüm var ama bunda 4k izlemek imax sinema gibi kaliteli geldi gözüme. A101'e benzer ayarda Samsung gelmiş 31999tl'ye, eksik kalacağını düşünmüyorum bu cihazında özellik olarak. Umarım uzun kullanımda sorun çıkartmaz

1757655449156.webp

Kurulum için whatsapptan bu numaraya yazabilirsiniz.
model, ad soyad, numara , adres bilginizi veriyorsunuz.
+90 531 105 11 20

TV geldi ama servis telefonu açmıyor. İki gündür hat meşgul diyor Nextstarı her aradığımda. Hala kutuda bekliyor kurduramadım TV'yi.
Ben açıp kursam garanti kapsamından çıkartıp beni suçlu bulacaklar. Çok rezil bir markaymış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,017
Üyeler
184,717
Son üye
FleZZZ
Geri