Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV 14888TL Alınır Mı?

Siparişi geçtim ilginiz için teşekkürler.

Bu marka OEM üretici. Yani başka markalara ürün yaptırıyor ve üzerine logosunu basıyor. Next televizyonlarını geçenlerde Abdullah Hacıgül'in incelediği monitör markası KTC üretiyor. İyi bir marka.
Televizyona gelirsek fiyatına göre paneli gayet iyi. TCL CHOT Quantom Dot aydınlatmalı VA panel kullanıyor. Gerçek QLED yani. Ayrıca panel 12 COF yani uzun ömürlü.
Markanın kendi servisi var. Kurulumu da onlara yaptırıyorsunuz yoksa televizyon garanti dışı kalır. 1 ay içinde ölü piksel vb. çıkarsa iade konusunda satıcı Amazon olduğu için sorun çıkmaz.

Nasıl iletişime geçeceğiz kendim montaj yapmamam mı gerekiyor?
Evet. Telefon ile Next servisini arayacaksınız gelip kurulum yapacaklar. Normalde kurulum ücreti almıyorlar ama duvara sabitleyecekseniz eğer kurulum ücreti alabilirler. Kurulumda ölü piksel vb. testi yapıyorlar.

Nasıl iletişime geçeceğiz kendim montaj yapmamam mı gerekiyor?
Ürün gelince üzerinde etiket var o numarayı arıyorsunuz randevu oluşturuyorsun servis geliyor kuruyor masa üstüne kırık mırık yoksa

Evet. Telefon ile Next servisini arayacaksınız gelip kurulum yapacaklar. Normalde kurulum ücreti almıyorlar ama duvara sabitleyecekseniz eğer kurulum ücreti alabilirler. Kurulumda ölü piksel vb. testi yapıyorlar.

Ürün gelince üzerinde etiket var o numarayı arıyorsunuz randevu oluşturuyorsun servis geliyor kuruyor masa üstüne kırık mırık yoksa
Teşekkürler iyi akşamlar.

Geri