sako.TPZ
80+
Uygun fiyatlı 65 inç qled arayanlar için çok iyi fiyat marka zaten kalitesiz ürün üretmiyor
Next YE-65GFSG8-QLED
Next YE-65GFSG8-QLED
Eskiden bu marka uydu alıcıları üretiyordu.Samsung ,LG kalitesine yakın değildir demi Bu fiyata QLed de guzel ama markayi tanimiyorum.
Giriş seviye qled denilebilir parlaklığı 330cd, genelde ortalama qled'ler 450 falan oluyor tvnin karşısında cam varsa yansıma yapabilir.Samsung ,LG kalitesine yakın değildir demi Bu fiyata QLed de guzel ama markayi tanimiyorum ya
Ocak ayı sonunda onvo qledi 17.2 ye aldımUygun fiyatlı 65 inç qled arayanlar için çok iyi fiyat marka zaten kalitesiz ürün üretmiyor
Next YE-65GFSG8-QLED
Samsung ,LG kalitesine yakın değildir demi Bu fiyata QLed de guzel ama markayi tanimiyorum ya
Ben philips 65pus8909 aldım ips panel en köşeden bile izleyince çok net görüntü alıyorum qled olmamasına rağmen parlaklığı 500cd karşısında 4 metre cam var yine de fazla yansıma yapmıyor va panel q60c tvden geçtim memnunumKeske VA panel olsaymis direk alırdım. IPS panel düşük kontrast düşük parlaklık. Monitör de IPS lafım yok canavar ama iş TV ye gelince kesinlik VA alırım.
Şimdi bu televizyon mu yoksa TCL 55P635 mi konusunu açacaktım. Madem bu konu açılmış buraya yazayım.Uygun fiyatlı 65 inç qled arayanlar için çok iyi fiyat marka zaten kalitesiz ürün üretmiyor
Next YE-65GFSG8-QLED
Çözüm Windows da tool programları mevcut HDD bicimlendirmeden bile yapılıyor. HDD yi GBT formatina çevir öyle deneyin.Yakın zamanda next marka tv aldım. ( Bunu )
NTFS ve ExFat görmüyor. Sadece Fat32 görüyor. Bu tv de aynımı bilmiyorum ama alırken mutlaka dikkat edin.
4gb üzeri usb ye atamadığım için 4k film falan izlenmiyor.
Ben hiç dikkat etmemiştim biraz sıkıntılı durum.
Sizdeki model daha üst seviye kaliteli bir ips panel mevcut.Ben philips 65pus8909 aldım ips panel en köşeden bile izleyince çok net görüntü alıyorum qled olmamasına rağmen parlaklığı 500cd karşısında 4 metre cam var yine de fazla yansıma yapmıyor va panel q60c tvden geçtim memnunum