Neler Yeni

🔥İndirim Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Samsung ,LG kalitesine yakın değildir demi Bu fiyata QLed de guzel ama markayi tanimiyorum ya

sako.TPZ

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung ,LG kalitesine yakın değildir demi Bu fiyata QLed de guzel ama markayi tanimiyorum ya
Giriş seviye qled denilebilir parlaklığı 330cd, genelde ortalama qled'ler 450 falan oluyor tvnin karşısında cam varsa yansıma yapabilir.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ertan
Keske VA panel olsaymis direk alırdım. IPS panel düşük kontrast düşük parlaklık. Monitör de IPS lafım yok canavar ama iş TV ye gelince kesinlik VA alırım.

sako.TPZ

80+
Keske VA panel olsaymis direk alırdım. IPS panel düşük kontrast düşük parlaklık. Monitör de IPS lafım yok canavar ama iş TV ye gelince kesinlik VA alırım.
Ben philips 65pus8909 aldım ips panel en köşeden bile izleyince çok net görüntü alıyorum qled olmamasına rağmen parlaklığı 500cd karşısında 4 metre cam var yine de fazla yansıma yapmıyor va panel q60c tvden geçtim memnunum

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,501
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Sinan
Yakın zamanda next marka tv aldım. ( Bunu )
NTFS ve ExFat görmüyor. Sadece Fat32 görüyor. Bu tv de aynımı bilmiyorum ama alırken mutlaka dikkat edin.
4gb üzeri usb ye atamadığım için 4k film falan izlenmiyor.
Ben hiç dikkat etmemiştim biraz sıkıntılı durum.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ertan
Yakın zamanda next marka tv aldım. ( Bunu )
NTFS ve ExFat görmüyor. Sadece Fat32 görüyor. Bu tv de aynımı bilmiyorum ama alırken mutlaka dikkat edin.
4gb üzeri usb ye atamadığım için 4k film falan izlenmiyor.
Ben hiç dikkat etmemiştim biraz sıkıntılı durum.
Çözüm Windows da tool programları mevcut HDD bicimlendirmeden bile yapılıyor. HDD yi GBT formatina çevir öyle deneyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben philips 65pus8909 aldım ips panel en köşeden bile izleyince çok net görüntü alıyorum qled olmamasına rağmen parlaklığı 500cd karşısında 4 metre cam var yine de fazla yansıma yapmıyor va panel q60c tvden geçtim memnunum
Sizdeki model daha üst seviye kaliteli bir ips panel mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,420
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom