Discrew
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Reisin yüzünde vatan gülüşü
85 inch de VA Panel var. Tam siyah etkisi biraz ondandır.Piyasanın en baba OLED'lerini kullanmış birisi olarak ilk tepkimi ileteyim;
Birkez daha anlaşılıyor ki bir ürünü kullanmadan deneyimlemeden olumsuz yorum yapanlar asla dikkate alınmamı, bu fiyata bu zone'a miniLED değil normal LED gibi performans verir diyenler sadece halt etmiş kesinlikle deneyimi bir QLED'ten daha iyi hatta ben siyahlara ekstra şaşırdım.
Evet OLED candır ama bu fiyata miniLED bedavaymış onu birkez daha anladım. Bundan sonraki aşama uzun ömürlümü ve marka ürününün ne kadar arkasında.
55 olan nedir?85 inch de VA Panel var. Tam siyah etkisi biraz ondandır.
Peki televizyonda va panel mi daha iyi ips panel mi?85 inch de VA Panel var. Tam siyah etkisi biraz ondandır.
IPS renk de iyi, VA siyah ve kontrast da iyidir.Peki televizyonda va panel mi daha iyi ips panel mi?
Renk doğruluğu, parlaklık, netlik vs vs açısından
Güzel gözüküyor. Güle güle kullanıp uzun ömürlü olması dileğiyle.Piyasanın en baba OLED'lerini kullanmış birisi olarak ilk tepkimi ileteyim;
Birkez daha anlaşılıyor ki bir ürünü kullanmadan deneyimlemeden olumsuz yorum yapanlar asla dikkate alınmamı, bu fiyata bu zone'a miniLED değil normal LED gibi performans verir diyenler sadece halt etmiş kesinlikle deneyimi bir QLED'ten daha iyi hatta ben siyahlara ekstra şaşırdım.
Evet OLED candır ama bu fiyata miniLED bedavaymış onu birkez daha anladım. Bundan sonraki aşama uzun ömürlümü ve marka ürününün ne kadar arkasında.
Bu arada 55 inç modelde ürün görselleriyle gelen ürün farklı. Önü başka bir modelin arkası başka bir modelin birleşimi KTC'denIPS renk de iyi, VA siyah ve kontrast da iyidir.
Parlaklık kullanılan panel üretimine göre değişiyor.
@Mehmet Yılmaz dedim sana bu VA'dır diye bu gözler yanılmaz.85 inch de VA Panel var. Tam siyah etkisi biraz ondandır.
IPS panel de baya iyi hiç sırıtmıyor hatta bu nasıl IPS panel dedim siyahları görünce.@Mehmet Yılmaz dedim sana bu VA'dır diye bu gözler yanılmaz.