❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Beyler nasıl TV alan varmı memnun mu hdr modu vs nasıl 1 yıllık d smart GO hediyesi var mı? Ps5 için ideal mi şuan aktifte eski model akıllı TV var değiştirmeyi düşünüyorum

Piyasanın en baba OLED'lerini kullanmış birisi olarak ilk tepkimi ileteyim;

Birkez daha anlaşılıyor ki bir ürünü kullanmadan deneyimlemeden olumsuz yorum yapanlar asla dikkate alınmamı, bu fiyata bu zone'a miniLED değil normal LED gibi performans verir diyenler sadece halt etmiş kesinlikle deneyimi bir QLED'ten daha iyi hatta ben siyahlara ekstra şaşırdım.

Evet OLED candır ama bu fiyata miniLED bedavaymış onu birkez daha anladım. Bundan sonraki aşama uzun ömürlümü ve marka ürününün ne kadar arkasında.
85 inch de VA Panel var. Tam siyah etkisi biraz ondandır.

Peki televizyonda va panel mi daha iyi ips panel mi?

Renk doğruluğu, parlaklık, netlik vs vs açısından
IPS renk de iyi, VA siyah ve kontrast da iyidir.
Parlaklık kullanılan panel üretimine göre değişiyor.

Piyasanın en baba OLED'lerini kullanmış birisi olarak ilk tepkimi ileteyim;

Birkez daha anlaşılıyor ki bir ürünü kullanmadan deneyimlemeden olumsuz yorum yapanlar asla dikkate alınmamı, bu fiyata bu zone'a miniLED değil normal LED gibi performans verir diyenler sadece halt etmiş kesinlikle deneyimi bir QLED'ten daha iyi hatta ben siyahlara ekstra şaşırdım.

Evet OLED candır ama bu fiyata miniLED bedavaymış onu birkez daha anladım. Bundan sonraki aşama uzun ömürlümü ve marka ürününün ne kadar arkasında.
Güzel gözüküyor. Güle güle kullanıp uzun ömürlü olması dileğiyle.
85'inç'e VA kullanmaları doğru tercih. Kim akıl ettiyse mantıklı bir arge çalışması olmuş

IPS renk de iyi, VA siyah ve kontrast da iyidir.
Parlaklık kullanılan panel üretimine göre değişiyor.
Bu arada 55 inç modelde ürün görselleriyle gelen ürün farklı. Önü başka bir modelin arkası başka bir modelin birleşimi KTC'den :D Acaba hangisi doğrusu :D

Son düzenleme:
Geri