❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Digitürk müşteri hizmetlerinin maalesef teknik bilgi eksik ya da yanlış. Sizin tvnizde modül girişi varsa , Digitürk 4k frekansı olan Türksat 42 derece 11305 V - Dikey 3000 frekansından sinyal alabiliyorsanız ve 4k servisi aktif ederseniz problemsiz bir şekilde digitürk 4k kanalını izleyebilirsiniz. Diğer söylenenler doğru değil. 2 senedir modül ile bu şekilde izliyorum.
Yeni next Tv'de var galiba.
CI Giriş(CI+): Var yazıyor.
Ama çanak bizde binain ortak.
Bu verdiğiniz frekansi modüle mi giriyoruz?

4k hangi yayınlar var?
Bein İz 4k, Bein Gürme 4k ve maçlarda Bein Sport 4k olarak dönüşümlü yayın yapıyor. Süper lig maçları çakma 4k. 1080p den upscale ediliyor. İngiltere premier ligi ve formula 1 gerçek 4k kalitesinde yayınlanıyor.

Sizin mesajınız üzerinden subwofer sorunuyla alakalı genel bir bilgilendirme yapayım.
Arkadaşlar malumunuz televizyonu forumda ilk alanlardan biriyim haliyle bu problemden ilk bahseden benim ve çözümü için uğraştım bikaç gündür.Buradaki servisimle görüştüğümde askı aparatıyla alakalı olabileceğinden bahsetti bende açıkçası bundan şüphelenmiştim fakat çağrı merkezini arayıp görüştükten sonra benden buraya da attığım videoyu istediler daha sonra aynı gün dönüş yapıp ar-ge ekibinin bunu inceleyip bana dönüş yapacaklarını söylediler ama ben açıkçası çok inanmamıştım.Dün genel merkezden teknik ekipten çok ilgili ve donanımlı yönetici pozisyonundan bir beyefendi beni aradı.Gönderdiğim videoyu izledikten sonra ürünümün seri numarasından üretim sürecini kamera kayıtlarından izleyerek montaj kısmında bir hata olup olmadığını kontrol etmişler ve bu sesin oluşmasını engellemek için koymaları gereken bir parçayı (kauçuk sünger vb. Olabilir ) koymadıklarını farketmişler ve üretimi durdurmuşlar.Benim ürünümle birlikte üretilen birkaç televizyonda daha bu problemin olduğunu fakat sonraki seride böyle olmadığını tespit etmişler.Bir süre yaşanan stok sıkıntısı da bu yüzdenmiş.Gerekli parçayı hemen kaygoya vererek burdaki servise yollamışlar.Parça gelip montajı yapıldıktan sonra böyle bir problem yaşanmayacağını kesinlikle çözüleceğini bunun testlerini ellerindeki ürünlerle yaptıklarını söylediler.Bu konuşmaları buraya yazacağımın bilgisini verip arayan beyefendinin iznini alarak sizlere yazıyorum.Ben çok şaşırdım açıkçası böyle bir satış sonrası hizmet beklemiyordum Ürünlerinin her türlü arkasındalar ve yaptıkları işe çok güveniyorlar. Lansman ürünleri olduğu için böyle ufak tefek hataların olabileceğini düşünüyorum mühim olan bu hataları mağduriyet yaşatmadan gidermeleri ki burda ürünü kırık gelen bir arkadaşın da hemen değişimini yaptılar çok kısa sürede. Firma çok güvenimi kazandı benim.Muhtemelen değişim istesem onu da yaparlardı ama ben gerek duymadım.Sözün özü next bu şekilde devam ederse bu pazarda muadil firmaların çok önüne geçer.Gerekli parça gelip montaj yapıldıktan sonra güncel bilgilendirme yapacağım size.
Bu kadar hizmet bu ülkeye fazla gibi geldi şaşırdım helal olsun

Eski mesjalara gittim şöyle bir ücret çıkarmışlar hocam. Televizyoncuya sordum LNB olayı dogruymus galiba.
Çanak yokmuş evet o Info yanlış.
1600 lira LNB ücreti
550 lira kurulum
500 lira da kutu ücreti istedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde bakarsınız hocam fiyatlara.
1763126399930.webp

Arkadaşlar bende şimdi 65 inç olanını Hepsiburada'dan sipariş verdim.
Bazı arkadaşlar servisin askı aparatından şikayetçi olmuş, zırıltı oluyor demişler.
Uyumlu kaliteli askı aparatı önerisi var mıdır? Alan arkadaşlardan ricam paylaşırlarsa...

2015 lg var 42 inç lcd babamı nasıl ikna edebilirim buna :D

2015 lg var 42 inç lcd babamı nasıl ikna edebilirim buna :D
bizim evde de Arçelik var 32inç 10 yıllık tv bişi olmuyor da yenisini alim ölümsüz yapmışlar tv yi :peeposad:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baba YouTube/Netflix gibi yerlerden film dizi izleriz. İşte tod alip maclari izleriz.
Babam sadece ulusal kanallardan dizi izleyen ve teknolojiden anlamayan biri ise zor.
benim peder öyle yeni bişi alamıyom eve

Son düzenleme:
Baba YouTube/Netflix gibi yerlerden film dizi izleriz. İşte tod alip maclari izleriz.
Babam sadece ulusal kanallardan dizi izleyen ve teknolojiden anlamayan biri ise zor.
Yok hocam dediğinizin tam tersi şekilde tv kullanan bir insan. Televizyon eskidiği ve ekran teknolojisi göz için daha uygun diye bi pazarlama yaptım ama işlemedi pek. Şu anki tvde de yt ve netflix falan var ama konsolu sırf gecikme aşırı yüksek diye satmıştım mesrla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,391
Üyeler
184,782
Son üye
HzSibop
Geri