Neler Yeni

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
bitcoin ytd

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Y
Yerel secimlere kadar bankalarin yuksek hosgeldin faizlerini somur, ardindan banka uzerinden altin hesabi acip parani oraya yatir.
Bu hosgeldin faizleri ne kadar oluyor ? Bu arada yatıracağım para max 10k yüksek bi mebla değil yani

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kar etmek istiyorsanız borsadır, hissedir benzeri şeyler kovalamanız gerekir.(risk içerir) Eğer param değerini korusun diyorsanız dolar, paund, altın gibi seçeneklere yönelmeniz gerekir.(güvenli limandır)

YTD değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Altında beklentiler iyi YTD :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
has altın alabilirsin bir kuyumcudan paran kadar. kuyum sektöründe çalışıyorum ve has altında ortalama 300-500 tl arası artış bekliyoruz 1 sene içinde yinede ne olacağını kesin bilemeyiz kesin bir yatırım tavsiyesi değildir ama paranın değeri kaybolmaz altında genel olarak

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Altın hissedi de varmıs oradaki farklar azmış galiba alsatta ona bakabilirsiniz.

ExploiT

80+ Bronze
Hocam peki hangi hangi altın turunu almak mantikli mesela gram çeyrek vb . Birde alacağım dolar miktarı 230 dolar civarı büyük yatırımcı degilim parayi tlde tutmak istemiyorum sadece doların 5 TL artacağını farzetsek kar 1k oluyor yani çok bisey degil . Altında 8 k tllik bir yatırımın tahmini karı ne kadar olabilir 6 ayda ?
Altın alacaksanız Gram olarak fiziki almanızı öneririm. Diğer altın türleri işçilik içerdiği için kayıp yaşanır. Hatta şu sıralar kapalı çarşıda kesme altın satıldığı söyleniyor. Google'da kesme altın yazarsanız görürsünüz. Bu şekilde yada külçe olarak alabilirsiniz. Şunu söyleyebilirim Ons altın 6 ay içinde 2200$ seviyelerine çıkacağını düşünüyorum(Şuan 2053$) dediğim gibi tekrar hatırlatıyorum yatırım tavsiyesi değil sadece tahmin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada fiziki önermemin sebebi fiziki her zaman daha değerlidir. Bu dövizde de altında da bu şekilde.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Altın alacaksanız Gram olarak fiziki almanızı öneririm. Diğer altın türleri işçilik içerdiği için kayıp yaşanır. Hatta şu sıralar kapalı çarşıda kesme altın satıldığı söyleniyor. Google'da kesme altın yazarsanız görürsünüz. Bu şekilde yada külçe olarak alabilirsiniz. Şunu söyleyebilirim Ons altın 6 ay içinde 2200$ seviyelerine çıkacağını düşünüyorum(Şuan 2053$) dediğim gibi tekrar hatırlatıyorum yatırım tavsiyesi değil sadece tahmin.

Bu arada fiziki önermemin sebebi fiziki her zaman daha değerlidir. Bu dövizde de altında da bu şekilde.
Farkındayım hocam ytd olduğunu ona göre soruyorum zaten yardımın için saol . En mantiklisini bulup alicam sanirim . Fizikselde alabilirim

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Amerikan borsa.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bizim borsaya şuan çok kötü durumda. İleride ne olur bilmiyorum ama bana göre borsada kazanmak çok zor. Diğer seçenekleri değerlendirmeni tavsiye ederim.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Yerel secimlere kadar bankalarin yuksek hosgeldin faizlerini somur, ardindan banka uzerinden altin hesabi acip parani oraya yatir.
çok doğru seçime kadar risksiz çok temiz para seçimden sonra abd borsası

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Yavuz
Sorduğum sorular gerekli veya gereksiz . Kar payını adamın söylediğine göre inanıp kesilmiş gibi davranmicsm zaten sadece tahmini karı merak ettim .ne kadar kar edeceğini bilse soylermi demişsin çok saçma bu cümle hocam .neden söylemesin? Bilgi almak için soru sormakta yanlışsa vay haline

Sorduğum sorular gerekli veya gereksiz . Kar payını adamın söylediğine göre inanıp kesilmiş gibi davranmicsm zaten sadece tahmini karı merak ettim .ne kadar kar edeceğini bilse soylermi demişsin çok saçma bu cümle hocam .neden söylemesin? Bilgi almak için soru sormakta yanlışsa vay haline

Sanal almayı düşünüyorum

Sanaldan alabiliyormuyuz onları acaba yoksa kuyumcuyami sormak lazım?
Ben kuveyt kullanıyorum mobilden aldım ama kuyumcu da daha uygun olabilir sormak lazım.

Top Bottom