Bu hosgeldin faizleri ne kadar oluyor ? Bu arada yatıracağım para max 10k yüksek bi mebla değil yaniYerel secimlere kadar bankalarin yuksek hosgeldin faizlerini somur, ardindan banka uzerinden altin hesabi acip parani oraya yatir.
Akbank su an 10k ya %48 veriyor, aylik yaklasik 400tl yapar stopaj olmadan.Y
Bu hosgeldin faizleri ne kadar oluyor ? Bu arada yatıracağım para max 10k yüksek bi mebla değil yani
Altın alacaksanız Gram olarak fiziki almanızı öneririm. Diğer altın türleri işçilik içerdiği için kayıp yaşanır. Hatta şu sıralar kapalı çarşıda kesme altın satıldığı söyleniyor. Google'da kesme altın yazarsanız görürsünüz. Bu şekilde yada külçe olarak alabilirsiniz. Şunu söyleyebilirim Ons altın 6 ay içinde 2200$ seviyelerine çıkacağını düşünüyorum(Şuan 2053$) dediğim gibi tekrar hatırlatıyorum yatırım tavsiyesi değil sadece tahmin.Hocam peki hangi hangi altın turunu almak mantikli mesela gram çeyrek vb . Birde alacağım dolar miktarı 230 dolar civarı büyük yatırımcı degilim parayi tlde tutmak istemiyorum sadece doların 5 TL artacağını farzetsek kar 1k oluyor yani çok bisey degil . Altında 8 k tllik bir yatırımın tahmini karı ne kadar olabilir 6 ayda ?
Farkındayım hocam ytd olduğunu ona göre soruyorum zaten yardımın için saol . En mantiklisini bulup alicam sanirim . Fizikselde alabilirimAltın alacaksanız Gram olarak fiziki almanızı öneririm. Diğer altın türleri işçilik içerdiği için kayıp yaşanır. Hatta şu sıralar kapalı çarşıda kesme altın satıldığı söyleniyor. Google'da kesme altın yazarsanız görürsünüz. Bu şekilde yada külçe olarak alabilirsiniz. Şunu söyleyebilirim Ons altın 6 ay içinde 2200$ seviyelerine çıkacağını düşünüyorum(Şuan 2053$) dediğim gibi tekrar hatırlatıyorum yatırım tavsiyesi değil sadece tahmin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada fiziki önermemin sebebi fiziki her zaman daha değerlidir. Bu dövizde de altında da bu şekilde.
çok doğru seçime kadar risksiz çok temiz para seçimden sonra abd borsasıYerel secimlere kadar bankalarin yuksek hosgeldin faizlerini somur, ardindan banka uzerinden altin hesabi acip parani oraya yatir.
Ben kuveyt kullanıyorum mobilden aldım ama kuyumcu da daha uygun olabilir sormak lazım.Sorduğum sorular gerekli veya gereksiz . Kar payını adamın söylediğine göre inanıp kesilmiş gibi davranmicsm zaten sadece tahmini karı merak ettim .ne kadar kar edeceğini bilse soylermi demişsin çok saçma bu cümle hocam .neden söylemesin? Bilgi almak için soru sormakta yanlışsa vay haline
Sorduğum sorular gerekli veya gereksiz . Kar payını adamın söylediğine göre inanıp kesilmiş gibi davranmicsm zaten sadece tahmini karı merak ettim .ne kadar kar edeceğini bilse soylermi demişsin çok saçma bu cümle hocam .neden söylemesin? Bilgi almak için soru sormakta yanlışsa vay haline
Sanal almayı düşünüyorum
Sanaldan alabiliyormuyuz onları acaba yoksa kuyumcuyami sormak lazım?