Neye Yatırım Yapmalıyım ?

Hangisine Yatırım Yapmalıyım (Uzun Vade/1Yıl)

• Oy kullanan toplam üye
    15
valla 10 dakika içerisinde 440tan 460a çıkan bişeyden artık fazla beklentim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anket yapıcam.
Altıni gram değil reis çeyrek alıp kenara at gramla kâr edilmez

Altcoin al ATOM XRP gibi araştırıp karar ver şuan hepsi dibe indi uzun dönemde yükselmesi bekleniyor.

şimdi alsam 1 yıl sonra tahmini kaç olur ?
zamanında dolar ve altın almıştım ve iyi kazanmıştım eğer yine sokağa çıkma vs olursa dolar yükselir ve yüksek bir miktar kazanırsın

zamanında dolar ve altın almıştım ve iyi kazanmıştım eğer yine sokağa çıkma vs olursa dolar yükselir ve yüksek bir miktar kazanırsın
sence ne kadar almalıyım. yani ilk başta fazla almak istemiyorum sence ?

Ben altını 360 iken aldım 183 gram 65k küsüre 390 olunca bozdurdum 72 k ya kar ettim diye geziyordum bir hafta sonra altın 450 ye fırladı bende şans olsaaa ama neyse zaten o para bende yoktu diye kendimi avutuyorum işte

euro bence 9 tl oldu git gide artıyor düzeleceği de yok malum kişiler olduğu sürece

300 TL gibi bir parayla döviz işini geç bence. Ben geçenlerde bu kadar fırlamadan 2500 TL ye euro almıştım 2 gün önce bozdurdum. Öyle 300-400 ile döviz işinden bişey kazanamazsın. İşi bilen birinden yardım alarak hisse alabilirsin şirketlerden. Veya mantıken altına yatırabilirsin. Altın çok gerilemez ya durur ya da artar genelde.

Internet üzerinden oyun keyleri steam random.keyler wallet lar satabilirsin hatta ben 30tl gibi düşük bir bütçe ile başladım 1000 tl yaptım ondan sonra 30 tl den 35 tane çakma airpods alıp tanesini en az 50 den sattım şuan para bekliyor elimde.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle altın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer yapabileceksen hisseye de girebilirsin.

5.000₺'ye kadar kesinlikle gümüş
50.000₺ param olsa gene gümüşe veririm
Fiziki olarak almanı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,199,409
Üyeler
190,565
Son üye