Öneri NFC ödeme desteği sunan saat önerisi

atar1993

80+
Reaksiyon skoru
145
Bütçe
10000
Huawei Watch GT 4 kullanıcısıyım. Satın alırken huawei bir kaç ay içinde ödeme sisteminide destekleteceğiz demişti. Yine her yalan dolan çeviren satıcılar gibi pazarlama sonrası destek vermeyen huawei sayesinde 2 yıldır bu özelliği kullanamıyorum. Huawei'yi son aradığımda saatinize tabii ki güncelleme getirmeyi planlıyoruz ama şuan sadece SIM kart desteği sunan modellerde ödeme yöntemi kullanabilirsiniz diyip üstüne birde 4 katı pahalı olan saati itelemeye çalıştı. NFC ile ödeme yapabileceğim batarya ömrü düzgün gidecek bir saat aramaktayım. Watch GT4 bataryasından aşırı memnunum. Bu tarz 1 ay rahat giden bir saat varsa daha iyi olur.

samsung watch 6 classic
24 saatlik kullanımda neredeyse şarjının tamamı bitiyor. Ben olağan gündelik kullanımla huawei watch gt 4 saatimi neredeyse 1 ay kullanıyorum. en azından 1 hafta gideri olsa bir şey demicemde 1 günü ancak çıkartacak bir saat bana gitmez malesef.

galaxy watch 7 44mm al

Huawei Watch GT 4 kullanıcısıyım. Satın alırken huawei bir kaç ay içinde ödeme sisteminide destekleteceğiz demişti. Yine her yalan dolan çeviren satıcılar gibi pazarlama sonrası destek vermeyen huawei sayesinde 2 yıldır bu özelliği kullanamıyorum. Huawei'yi son aradığımda saatinize tabii ki güncelleme getirmeyi planlıyoruz ama şuan sadece SIM kart desteği sunan modellerde ödeme yöntemi kullanabilirsiniz diyip üstüne birde 4 katı pahalı olan saati itelemeye çalıştı. NFC ile ödeme yapabileceğim batarya ömrü düzgün gidecek bir saat aramaktayım. Watch GT4 bataryasından aşırı memnunum. Bu tarz 1 ay rahat giden bir saat varsa daha iyi olur.
Hocam saatlerin çoğunda NFC sensörü mevcut aslında fakat Türkiye'de NFC kullanabileceğimiz banka sınırlı , Android tarafı daha rahat yapılabiliyor İOS tarafı ise Wise tarzı aracı uygulamalarla yapılabiliyor.

Sanırım bu ödeme olayı sadece samsung saatlerde kesin çözümle çalışıyor. Samsung saatlerinde en iyisi bile batarya ömrü olarak 3 gün vaad ediyor. Bi 10 yıl daha saat bakmasam daha iyi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,940
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri