Neler Yeni

Yardım NH-U-12A soğutucu 14700KF için yeterli mi?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Hocam çok teşekkür ederim değerli yorumların için. @ege001 hocam sana da teşekkür ederim. Değerli vaktinizi ayırıp yardımcı oldunuz son attığınızı aldım. Sağ olun. Değerleri paylaşırım işlemci değişip montaj yapıldıktan sonra.
Rica ederim. Bende HYDRONAUT kullaniyorum. r5 5500 stok sogutucu ile cs, valorant 57-58 derece. Forza, nfs 60 derece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam abdullah abinin videosunda noctua sogutucu ile 14700k 80 derecelerde.(Delid islemi yapmis, yani islemcinin uszerindeki metal blogu sokup direk icine sivi metal sikarak yapmis) Sizin sogutucunun daha iyi ve delid yapmadiginizi varsayarsak sizin islemcini oyunlarda 75-80 derece olacaktir. Stres testinde +90 olabilir ancak.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Rica ederim. Bende HYDRONAUT kullaniyorum. r5 5500 stok sogutucu ile cs, valorant 57-58 derece. Forza, nfs 60 derece.

Hocam abdullah abinin videosunda noctua sogutucu ile 14700k 80 derecelerde.(Delid islemi yapmis, yani islemcinin uszerindeki metal blogu sokup direk icine sivi metal sikarak yapmis) Sizin sogutucunun daha iyi ve delid yapmadiginizi varsayarsak sizin islemcini oyunlarda 75-80 derece olacaktir. Stres testinde +90 olabilir ancak.
Video linki var mı dostum? Ben de bir bakayım merak ettim.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Çok sağ ol dostum. <3

Hocam son sorum sence hydronaut mu kyrnonaut mu?

Son düzenleme:

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Çok sağ ol dostum. <3

Hocam son sorum sence hydronaut mu kyrnonaut mu?
Kyronaut Extreme>Kyronaut>Hydronaut
Hocam kyronaut extreme ile hydronaut arasinda ortlama 2-5 derece fark oluyor. Kyronaut normalde hydronaut tan daha iyi ama ikiside birbirlerini geciyor. Yani hangisi ucuzsa onu alin derim. Ucude zaten en iyi termal macunlar denebilir.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar halihazırda Noctua NH-U12a soğutucum var. Sizce 14700KF için yeterli olur mu? Yoksa sıvı soğutucu şart mı?
Bende ryzen 7600x var 105w şu an Noctua NH-D15s ile kullanıyorum tek fan ile. İçinden çıkan macunu kullandım oyunlarda 86 dereceye kadar geliyor tam 105w çekiyor yani bir tık sıcak çalışıyor ama takılma donma bir sorun yok. Çift fan yapsam sıcaklık düşebilir ama şu an para yok 😂 bu arada ben thermal grizzly kyronout kullandım 1gram geliyor çok dikkatli sıkarsanız en fazla 2 kere kullanırsınız ona göre hata yapmayın. Bide satıcı teknobiyotik olsun çünkü bildiğim kadarıyla yetkili satıcısı onlar. Paketin içinden doğrulama kodu da çıkıyor bu arada

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Kyronaut Extreme>Kyronaut>Hydronaut
Hocam kyronaut extreme ile hydronaut arasinda ortlama 2-5 derece fark oluyor. Kyronaut normalde hydronaut tan daha iyi ama ikiside birbirlerini geciyor. Yani hangisi ucuzsa onu alin derim. Ucude zaten en iyi termal macunlar denebilir.
Hocam şu videoya baktım sanki oyunlarda Hydronaut daha iyi gibi değil mi?

ThE LoSt

80+ Gold
Arkadaşlar halihazırda Noctua NH-U12a soğutucum var. Sizce 14700KF için yeterli olur mu? Yoksa sıvı soğutucu şart mı?
Soğutucu kötü değil oyunlarda ayakta tutar.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Hocam şu videoya baktım sanki oyunlarda Hydronaut daha iyi gibi değil mi?
Hocam extreme en iyisi. Ama biraz pahalı 600tl gibi bur fiyatı var onu alamayacaksınız yani kyronaut veya hydronaut alacaksanız hangisi ucuzsa onu alın. Neredeyse aynı sayılırlar. Aldıktan sonra içinden çıkan karekodu okutun yada yazılı kodu sitesine girin ve orjinalligini sorgulayın.

Top Bottom