Neler Yeni

Nick değiştirme gelsin lütfen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

VitoScaletta

80+ Gold
Kanka biz hazırladık da ne oldu. Yazdıklarımız tam okunmadan millet yorum yapıyor.
bu forumun mesaj mantığı çok kötü ya bütün konular olucak aslında biz sayfalar arasında geçiş yapıcaz yükselt yapmayı bilmeyen var en ufak konuyu 100 lerce yükselt yapıp konuları dolduruyolar bişey yapasımız gelmiyor

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
bu forumun mesaj mantığı çok kötü ya bütün konular olucak aslında biz sayfalar arasında geçiş yapıcaz yükselt yapmayı bilmeyen var en ufak konuyu 100 lerce yükselt yapıp konuları dolduruyolar bişey yapasımız gelmiyor
Kesinlikle katılıyorum

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
knk seni sıkmıyomu hem shift delete de hem burda aynı konulara cevap yazmak ben çok sıkılıyorum 50 kere aynı sistemi aynı kasayı ayni işlemciyi önermeye en sonunda 1 saat uğraşıp rehber hazırlıyım diyorumda onada eriniyom
SDN'ye gişrmiyorum ki artık öylesine bir bakıp çıkıyorum troll üyeler doluşmaya başladı birinden ne güzel kurtulmuştum dedim banı açıldı yine boş yapmaya son gaz devam şimdi buna sövsem banlanırım filan SDN''ye girmiyorum o yüzden yapacak bir şey de yok 10 günde bir yeni konu açılıyor. 😂 😂 aktiflik -1.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Ben bu foruma sadece tek bir soruma cevap almak için girmiştim ad kısmınada en sevdiğim oyun karakterini yazdım ama şuan çoğu konuya yardım eden benim asıl nickim KaanScaletta dır bende adımı değiştirmek istiyorum tahminen ne zaman gelir bu arada bazı kişilerin sırf profil foto su için yorumumu beğendiğini hissetttim çünkü çok önemsiz yorumuma bile :love::love::love: bunları bırakıyolar arkadaşlar benim adım KAAN profil fotoğrafım ise elanur pat dır kendim ss aldığım ve çok beğendiğim biri olduğu için kullanıyorum
Cinsiyetim :Erkek
Kimliğimin Rengi : Mavi
afdsfadsfdasadfs
Nickim den memnunum fakat değiştirme gelse iyi olur :)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Ben bu foruma sadece tek bir soruma cevap almak için girmiştim ad kısmınada en sevdiğim oyun karakterini yazdım ama şuan çoğu konuya yardım eden benim asıl nickim KaanScaletta dır bende adımı değiştirmek istiyorum tahminen ne zaman gelir bu arada bazı kişilerin sırf profil foto su için yorumumu beğendiğini hissetttim çünkü çok önemsiz yorumuma bile :love::love::love: bunları bırakıyolar arkadaşlar benim adım KAAN profil fotoğrafım ise elanur pat dır kendim ss aldığım ve çok beğendiğim biri olduğu için kullanıyorum
Cinsiyetim :Erkek
Kimliğimin Rengi : Mavi
afdsfadsfdasadfs
Kankam yöneti ilere yazınca yardımcı olabiliyorlar diye biliyorum, istersen bi şansını dene.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Abi ıgğğ 9100F alınmaz ıgğğğ Ryzen 3 1200 daha iyi bağğğ.
O değilde en ucuz 6 çekirdekli işlemci ile arasında 200-300 TL olduğu zaman 9100F önerdiğim zamanları hatırladım şimdi. 😂

VitoScaletta

80+ Gold
Bu forumda çok bilgisiz var birde bazıları var hele hele zaten -5ıq ryzen 3 1200 1650super taktıranmı dersin i3 9100f 1660super önerenmi dersin gamegarajda sırf ssd olsun diye 1650super taktırmak yerine millete 1650 sistem yazanmı dersin elim ayağım titriyor sinirden

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Nickim den memnunum fakat değiştirme gelse iyi olur :)
Bende memnunum Allah'tan dünyada ki çok az kişi nickimi biliyor ve kullanıyor. Dünya üzerinde maks 3-4 kişi kuallanıyordur muhtemelen.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O değilde en ucuz 6 çekirdekli işlemci ile arasında 200-300 TL olduğu zaman 9100F önerdiğim zamanları hatırladım şimdi. 😂
Gene o kadar var sayılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende memnunum Allah'tan dünyada ki çok az kişi nickimi biliyor ve kullanıyor. Dünya üzerinde maks 3-4 kişi kuallanıyordur muhtemelen.
Dünya üzerinde tekim galiba.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta